Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2019. Szeptember 29. 18:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb értékes pontokat szerzett a Perutz

Újabb értékes pontokat szerzett a Perutz

Lipóton szerezte meg újabb győzelmét az idegenben kifejezetten eredményesen játszó pápai csapat.

A Győr-Moson-Sopron megyei csapat az elmúlt fordulókban egyre magabiztosabb teljesítményt mutat, a kupát is beleértve az előző öt meccsén nem kapott ki. A Perutz is győztes mérkőzést követően érkezett Lipótra, egy héttel ezelőtt óriási hajrával fordított a Magyar Kupában a Cegléd otthonában.

A mérkőzésen a hazai csapat volt kezdeményezőbb, Keserűnek, a Pápa hálóőrének többször is bravúrt kellett bemutatnia. A Perutz elsősorban kontratámadásokkal próbált operálni.

A második játékrészben a vendégek próbálkoztak többször. Az első és döntő találatra egészen 78. percig kellett várni, a frissen beálló Irmes lőtte ki a hazai kaput.

A hátralévő percekben nem változott az eredmény, jó védekezésének és kiváló helyzetkihasználásának köszönhetően újabb három ponttal gazdagodott a Perutz FC, amely 17 pontjával harmadik az NB III Nyugati csoportjában.

Lipót Pékség SE - Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Irmes

Lengyel Ferenc: Hektikus meccs volt, két azonos képességű alakulat találkozott, ide és oda is eldőlhetett volna a találkozó. Az első félidőben a lipótiak domináltak, a másodikban nekünk adódott több lehetőség. Dicséret illeti a csapatot, hiszen egy jó erőkből álló ellenfelet győztünk le (Pápa-ma.hu).


Tabella: MLSZ Adatbank

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 15:35, péntek | Helyi

Bővítik és felújítják a Fenyveserdő Bölcsődét

550 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a pápai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, a bölcsőde teljes körű felújítására és bővítésére - jelentette be dr. Kovács Zoltán.

2020. Február 21. 15:03, péntek | Helyi

Régészeti próbafeltárásokat végeznek a Fő téri házak udvarain

A leendő parkolóépítés miatt szükségesek a próbafeltárások.

2020. Február 21. 14:46, péntek | Helyi

103 km/óra - Pápán mérték a legerősebb széllökést az országban

Hidegfront vonul át az országon, amelyet erős széllökések kísérnek.

2020. Február 21. 14:44, péntek | Helyi

Ittasan vezetett, lezárták a nyomozást

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 49 éves marcaltői férfival szemben folytatott.