Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2019. Augusztus 31. 18:15, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápai Rk.

Ittasan vezetett

Ittasan vezetett

Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. július 12-én este Nemesgörzsöny belterületén egy 50 éves helyi lakost igazoltattak, aki személygépkocsijával közlekedett. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a sofőrt további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 14:29, szerda | Helyi

Újjáépül a járda a Második utcában

Az Aradi utcától a Nagyváradi utcáig mindkét oldalon, valamint a Nagyváradi utca és a Bakonyér híd között újul meg a járda.

2019. November 13. 11:15, szerda | Helyi

Négy önkormányzati épület energetikai korszerűsítése zajlik egyidőben

A Jókai Mór Városi Könyvtár, a Nátus Konyha ESZI Teveli és Vörösmarty úti épületeinél zajlik a munka, amelytől jelentős mértékű megtakarítást várnak.

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.