Városlista
2021. április 21, szerda - Konrád

Hírek

2020. Március 14. 11:57, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Házi karanténba vonul dr. Áldozó Tamás polgármester

Házi karanténba vonul dr. Áldozó Tamás polgármester

A városvezető Izraelben járt, ahonnan néhány napja tért haza.

"Orbán Viktor miniszterelnök úr tegnap esti felhívására figyelemmel (bár kérését nem visszamenőleges hatállyal fogalmazta meg) a következő két hétben itthonról látom el polgármesteri feladataimat. Egyúttal fontosnak tartom megjegyezni, hogy Meir Yitzak Halevi polgármester úr ma reggeli tájékoztatása szerint Eilatban továbbra sincs igazolt, korona vírussal fertőzött beteg." - írja közösségi oldalán a polgármester.

Mint ismeretes, a miniszterelnök tegnap este jelentette be, hogy bővül azon országoknak a köre, amelyekből hazatérőknek kötelezően házi karanténban kell maradniuk.

Orbán Viktor elmondta, az újonnan megbetegedettek között vannak olyanok, akik Izraelből érkeztek Magyarországra, ezért úgy döntöttek, hogy Irán, Kína, Dél-Korea és Olaszország után Izraelből sem lehet külföldieknek belépni Magyarország területére, akik magyarként onnan jönnek haza, azoknak pedig vállalniuk kell két hetes automatikus vesztegzárat.

A napokban tért haza egy pápai delegáció Izraelből, melynek dr. Áldozó Tamás polgármester és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bakos László önkormányzati képviselő is a tagja volt.

Fotó: Archív

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 19:22, szerda | Helyi

Zajlanak az M83-as vasúti hídjának előkészítő munkálatai

A tavaly októberben megkezdett kivitelezésnek egyre látványosabb munkafolyamatait figyelhetik meg azok, akik Győr, vagy éppen Vaszar felé veszik az irányt Pápáról.

2021. Április 20. 19:57, kedd | Helyi

Rangos sportrendezvénnyel avatják fel a Téglagyári úti Sportcentrumot

A VEDAC Dobóakadémia Évadnyitó Dobóversenyére - mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz - olimpiai bajnok sportolót is várnak.

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.