Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Április 21. 09:37, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Lombard Pápa - Orbán Imre: Itt valaki nem mond igazat!

Lombard Pápa - Orbán Imre: Itt valaki nem mond igazat!

A Jobbik megyei elnöke a Lombard Pápa Termál Fc kapcsán kialakult helyzetről beszélt mai sajtótájékoztatóján. Szerinte a polgármester és a csapat edzőjének szavai nincsenek összhangban.

Mint ismeretes, Bíró Péter, a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen. Áldozó Tamás polgármester a kialakult helyzettel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az anyacég pénzügyi helyzete nem befolyásolja a klub működését. Véleménye szerint az 55 millió forintos támogatást biztosító pápai önkormányzat nem képes átvenni a működtetést. Orbán Imre mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy Lengyel Ferenc vezetőedző hétvégi nyilatkozata (súlyos anyagi gondokról, elmaradt fizetésekről beszélt) nincs összhangban a polgármester szavaival. - Úgy gondolom, a két nyilatkozat feloldhatatlan, itt valaki nem mond igazat - mondta a Jobbikos politikus, aki szerint számos kérdés vetőtik fel az ügyben. - Milyen céllal vásárolta be magát annak idején Bíró Péter a pápai labdarúgásba, miért éri meg neki egy a fejlődés csíráját sem hordozó csapatot üzemeltetni és egyáltalán mennyi pénzt fektet bele, és mikor kívánja rendezni a játékosok elmaradt fizetését? A városvezetéstől kérdezem, hogy milyen céllal bízták Bíró Péterre a pápai labdarúgást, kaptak-e ezért a döntésért valamilyen ellenszolgáltatást? Miért nem szünteti be a város a csapat támogatását,mikor az szégyenteljes teljesítményével lejáratja Pápa városát? Mikor tájékoztatják a várost, a helyi labdarúgást kedvelőket a csapat további sorsáról? - tette fel kérdéseit Orbán Imre, hozzátéve, véleménye szerint az NB1-es futball jelen állapotában menthetetlennek tűnik, azonban bízik benne, hogy a pápai és Pápa környéki utánpótlásbázisra alapozva mégis megmarad a felnőtt labdarúgás a városban.

Fotó: archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.