Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 30. 20:14, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Zalaegerszegen szenvedett vereséget a Perutz

Zalaegerszegen szenvedett vereséget a Perutz

A mérkőzés hosszabbításában született a meccs egyetlen gólja, sajnos nem a Pápa szerezte.

ZTE II. – Perutz FC 1-0 (0-0)
Gsz.: Halmai
ZTE Aréna, 200 néző. V.: Héra.

ZTE II.: Köcse – Jóna, Sebestyén, Dóczi, Szántó (Halmai 64.), Fehér, Megyesi (Őr 29.), Papp Cs., Szalay (Posztobányi 83.), Papp L., Bedő (Szökrönyös 46.). Edző: Koller Zoltán.

Perutz FC: Dénes – Szalai (Gasztos 46.), Zsirai, Bence, Molnár – Iványi, Hanzl, Nagy Z. (Jurik 85.), Szilágyi, Hajnal (Márton 72.)–Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Sérülés miatt Németh Bence, Mogyorósi Bálint és Szigeti Ákos, betegség miatt Kalász Milán nem állhatott a pápai vezetőedző, Weitner Ádám rendelkezésére, aki az eltiltott Nagy Tamással sem számolhatott a kezdőcsapat összeállításakor - írja beszámolójában a Perutz FC facebook oldala.

A kezdő sípszót követően a vendégek akarata érvényesült, a csapat motiváltan és koncentráltan futballozott, s bár voltak lehetőségei, Köcse kapus képességeit nem tesztelték a pápaiak. A 35.percben egy szabadrúgás után Hanzl Máté talált be, ám a csapatkapitány a játékvezető szerint lesen kapta a labdát, így a gólt érvénytelenítette.

A második félidőben előbb Oláh lőtt fekve fölé, majd Nagy Zalán szabadrúgását tolta ki Köcse, ezután pedig Szilágyi és Gasztos kényszerítőzött, utóbbi bal lábas lövését a zalai kapus lábbal védte. A 70.percben Hajnal lépett ki a leshatáron, a pápai szélső Oláht akarta helyzetbe hozni, ám a hazai hálóőr leleste a passzt. A folytatásban egyre veszélyesebb támadásokat vezetett a ZTE, a 77.percben Halmai lőtt ziccerben fölé, majd Papp próbálkozását és Fehér csúsztatását védte Dénes. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött a háromperces ráadás második minutuma, amikor is egy kontratámadás végén egy keresztlabdát Halmai kapott a bal oldalon, majd higgadtan a kapuba lőtt 1-0.

Weitner Ádám: A játékunk rendben volt, a csapategységgel sem volt probléma, mindenki küzdött, hajtott. Sokat lőttünk kapura, egy nehéz pályán elégedett voltam a mutatott teljesítménnyel, de ilyen a foci…

Koller Zoltán: Jó csapatnak tartom a Pápát, Weitner Ádám ismét kiválóan felkészítette az együttest. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél birtokolta többet a labdát, számunkra a meccs inkább a küzdelemről szólt. Igazi gólhelyzete egyik csapatnak sem volt, de a végén egy jó döntéssel itthon tudtuk tartani a pontokat.

A Pápa hétközi fordulóval folytatja a pontvadászatot, május 4-én, szerdán 17 órai kezdéssel a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő érkezik a Perutz stadionba.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék