Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 06. 20:14, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Vincze Ottó fia Pápán folytatja

Vincze Ottó fia Pápán folytatja

Jelentős átalakuláson megy át a pápai Perutz Fc kerete, a cél egy ambiciózus, fiatal csapat kialakítása.

Július elsején kezdte meg a közös munkát a pápai csapat. Lengyel Ferenc vezetőedző elmondta, minden labdarúgó megfelelő állapotban érkezett vissza a pihenőről.

A keretben jelentős változások történtek,Sánta András, Bohner Roland, Ivancsics Gellért, Vallejos Dominique, Tóth Milán és Nagy Tamás is eligazolt, helyükre tehetséges, fiatal játékosok érkeztek, hiszen Kalász Milán (Ajka), Domján Roland (Veszprém), Zsirai Martin (Mosonmagyaróvár), Farkas Dániel (Csorna) valamint Vincze Ádám (Budaörs) is megegyezett a vezetőséggel, utóbbi Vincze Ottó, korábbi válogatott labdarúgó fia.

- Minden csapatrészbe kerestünk és találtunk is megfelelő játékosokat, a következő időszakban még egy-két erősítés érkezhet. Fontos, hogy olyan helyzetbe ne kerüljünk, mint tavaly, amikor a bajnokság végéhez közeledve a kiesés szele is meglegyintett minket. Bízom benne, hogy a felfrissült játékoskeretnek köszönhetően mentalitásban, gyorsaságban előre tud lépni a csapat, ugyanakkor nincs sok időnk - mindössze négy hét - hogy ezt a megváltozott keretet csapattá formáljuk. Célunk, hogy mindenben legalább egy lépést előrelépjünk, gondolok itt az erőnlétre, a gyorsaságra, a tudatosságra, harcosságra. Fontos, hogy összeálljon a védelmünk, kevesebb gólt kapjunk a tavalyinál illetve szeretnénk a sok döntetlent győzelemre váltani, tehát a támadójátékban is javulást várok - vázolta a terveket a pápai tréner a Pápa-ma.hu-nak.

A Perutz legközelebb Gyirmóton játszik, majd két hazai edzőmeccs következik, július 17-én 18 órától a Sopron, július 20-án szombaton 11 órai kezdéssel az RKSK lesz az ellenfél.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.