Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Július 04. 10:33, szerda | Helyi sport
Forrás: hatharom.hu

Van Ronaldónál és Messinél is eredményesebb játékos - A Lombardban folytatja!

Van Ronaldónál és Messinél is eredményesebb játékos - A Lombardban folytatja!

A Lombard Pápa Termál Fc leigazolta a tavalyi idény legeredményesebb labdarúgóját. Az IFFHS hivatalos honlapján megjelent ranglista szerint 35 mérkőzésen 46 találatot jegyzett Aleksandrs Cekulajevs Észtországban.

A tavalyi évben adták hírül sportportálok, hogy a 26 éves lett támadó Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is maga mögé utasítva a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet (IFFHS) szerint a 2011-es év legeredményesebb játékosa lett.

Az akkoriban az észt JK Trans Narva csapatát erősítő Cekulajevs az IFFHS hivatalos honlapján megjelent ranglista szerint 35 mérkőzésen 46 találatot jegyzett, ezzel megelőzte a második helyen zárt Ronaldót, aki 32 meccsen 40 gólt szerzett.

A 26 éves játékos tavasszal a máltai bajnok Valetta gárdájában szerepelt, de mindössze hat találkozón jutott szóhoz - ezeken négy gólt szerzett - a külföldi játékosok számát korlátozó szabályok miatt.

A pápai vezetőség nagy reményeket fűz a lett futballistához, akinek kulcsszerepe lehet abban, hogy a Lombard jövőre is elkerülje a kiesést. Bene Ferenc együttesétől a nyáron már távozott Gyömbér Gábor (Ferencváros) és Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) is.

Címkék: labdarúgás, lombard

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.