Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Szeptember 16. 09:20, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Újraindult a kátyúzás Pápán

Újraindult a kátyúzás Pápán

20 millió forint további forrást szavazott meg a képviselő-testület legutóbbi ülésén. 15 utcában végeznek útjavítási munkálatokat a következő két hétben.

A munkálatok a Jókai utcában kezdődtek meg kedden, összesen mintegy 1700 négyzetméternyi útfelület újul meg. A legnagyobb felületű burkolatcserék a Jókai és a Szent István úton lesznek - tudtuk meg Áldozó Tamás polgármestertől. A városvezető hozzátette, az első ütemben tapasztalt eljárással, nagyobb felületű bontással és újraaszfaltozással dolgozik a kivitelező, hiszen így tartósabb és jobb minőségű útburkolat hozható létre.

Török Bálint utcai körforgalom a Bezerédi és Vásár utca felé, Korona, Korvin, Major, Ligetkert, Gárdonyi, Séllyei, Képző, Áchim András, Zrínyi utca és a Celli út - a fent említett utcákon kívül ezeken a helyszíneken lesznek útfelújítások a következő két hétben - tudatta a sajtó képviselőivelAlbert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársa. - A tegnap megkezdett Jókai utcai felújítás egy rövid ideig teljes útlezárás mellett zajlott és erre kell számítani az új aszfalt terítésekor is – várhatóan csütörtökön, a többi utcában forgalomkorlátozás, félpályás lezárás mellett dolgoznak a kivitelezők, a sebességkorlátozás az egyes szakaszok elkészültéig érvényben lesz - mondta Albert Henrietta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.