Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 22. 19:16, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Újabb Perutz-siker, ez zsinórban már az ötödik győzelem!

Újabb Perutz-siker, ez zsinórban már az ötödik győzelem!

A Péti MTE otthonában szerezte meg sorozatban ötödik győzelmét a fiatal pápai együttes.

Péti MTE – Perutz FC 1-4 (1-2)

Gsz.: Rados ill. Nagy B. 2, Varga, Pető


Péti MTE: Kenyér – Gyurcsek (Horváth B. 71.), Pálfi, Bóka, Marton (Horváth P. 61.), Simon, Rados. Szőke, Tar (Nagy R. 30.), Bóka (Tóth 80.), Varga. Edző: Nagy Krisztián.
Perutz FC: Varga P. – Rozman, Karácsony (Bolla 76.), Ruzsás (Tihanyi 80.), Cser (Farkas 80.), Szántó, Nagy B., Varga (Budavári 61.), Horváth, Gajdosi, Pető (Bognár 62.). Edző: Kun-Szabó Attila.

Az első negyed óra végén a hazaiak szerezték meg a vezetést, Rados helyezett a kapu bal oldalába 1-0 -írja a Perutz FC facebook oldal.. Az első félidő hajrájához közeledve két perc alatt sikerült fordítania a pápai fiataloknak, előbb Nagy Bálint szabadrúgása vágódott a hálóba, majd egy letámadás utáni labdaszerzésből Varga lőtt a rövidbe 1-2.

Jókor, a második játékrész elején szerezte meg a Perutz harmadik találatát, Varga passzát Pető belsőzte a kapuba 1-3. Két perccel később már három volt a különbség, Nagy Bálint szabadrúgásánál a hazai kapus alaposan mellé nyúlt, a folytatásban több találat nem esett, ezzel a 4-1-es sikerrel a Pápa továbbra is harmadik a tabellán.

Kun-Szabó Attila: Az elején ügyesen játszott a Pét, meg is szerezte a vezetést, szerencsére sikerült fordítanunk, és onnantól kezdve már a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Könnyedén nyertünk, több gólt is szerezhettünk volna. Örülök, hogy ilyen szép sorozatban vagyunk, gratulálok a srácoknak, megyünk tovább, bízom benne, hogy tudjuk ezt a tendenciát folytatni.

A Pápa a folytatásban a kiadottól eltérően egy nappal korábban, október 29-én szombaton 11 órai kezdéssel lép pályára, az ellenfél a Várpalota lesz.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.