Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Október 29. 13:15, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Újabb Perutz siker, ez zsinórban a hatodik győzelem!

Újabb Perutz siker, ez zsinórban a hatodik győzelem!

Ezúttal a Várpalota együttesét múlták felül a pápai fiatalok.

Perutz FC – Várpalota 2-0 (1-0) Gsz.: Nagy B., Gajdosi

Perutz FC: Varga – Rozman, Karácsony, Ruzsás (Farkas 91.), Cser, Horváth, Szántó (Bolla 91.), Nagy B., Gajdosi (Budavári 84.), Pető (Bognár 76.), Varga (Tihanyi 84.)

Várpalota: Kerekes – Szabó, Szenyéri, Gerák, Szurok, Csapó, Reznyák, Borbás, Udvardi, Sanda (Kovács 65.), Gergely (Kaufman 46.)

Jól kezdte a szombat délelőtti bajnokit a Pápa, a Perutz FC Facebook oldalának beszámolója szerint, hiszen már a 9. percben meg is szerezte a vezetést, Szántó szögleténél Nagy Bálint emelkedett a legmagasabbra és a bal sarokba fejelt 1-0. Az ezt követő 35 percben újabb nagy helyzetet nem jegyezhettünk fel, mezőnyben folyt a játék, a kapusoknak nem volt sok dolga.

Szinte lemásolta az első félidei kezdést a Perutz a szünet után, hiszen ismét gyors hazai gól következett: egy labdaszerzés után szépen járt lábról lábra a labda, majd eljutott a hosszún érkező Gajdosihoz, aki ballal a kapu jobb oldalába helyezett 2-0. A 73.percben az első komoly védést kellett bemutatnia a Pápa kapusának, Kovács bal felsőbe tartó lövését Varga fölé tolta. A 75. percben Szántó szabadrúgása csattant a felső lécen, ez volt a meccs utolsó fontos mozzanata.

Kun-Szabó Attila: Az eddigi legszervezettebb ellenféllel találkoztunk ma, jól védekeztek, nehezen tudtuk feltörni őket, de összességében úgy érzem, megérdemelten nyertünk. A pontrúgásaink veszélyesek voltak, ez döntött.

A Perutz november 1-jén a megyei Magyar Kupa harmadik fordulójában a Borsosgyőri ISE vendége lesz. A találkozó kedden 14 órakor kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.