Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb csőtörés a Vásár utcában

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

Vörös Dániel, a Vízmű Zrt. vezérigazgatója hírportálunknak elmondta, hogy mintegy fél órán belül helyre fog állni a rend a városban, miután a társaság szakemberei elhárították a hibát.

Nem először van probléma a Vásár utcában található főnyomócsővel, amelynek az anyaga elöregedett. Több alkalommal történt már hasonló eset, korábban a teljes szakasz cseréjéről is szó volt.

Ezzel kapcsolatban Vörös Dániel portálunknak elmondta, a gördülő fejlesztési terv keretében zajlik a tervek elkészítése, a szükséges engedélyek birtokában várhatóan a következő évben történhet meg a problémás vezeték cseréje.

A társasághoz egyelőre nem érkezett bejelentés káreseménnyel kapcsolatban, az úttest azonban láthatóan megsérült, de itt egyébként is felbontásra lesz szükség, a sérült szakasz cseréjéhez.

Videó: Olvasónk, Mehringer Barbara

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 09:12, szombat | Helyi

Országos akció keretében csaptak le a rendőrök a pápai unokázós csalóra!

Több vármegye településén kereste jóhiszemű idősek bizalmát az a 49 éves pápai nő, aki több tízmilliót csalt ki áldozataitól.

2023. Szeptember 29. 21:37, péntek | Helyi

Kigyulladt egy rakodógép Takácsinál

A tűz egy kockabálát is elért.