Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2017. Augusztus 26. 20:03, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Továbbra is pont nélkül a Perutz

Továbbra is pont nélkül a Perutz

A harmadik helyen tanyázó III. kerület otthonába látogatott a pápai csapat annak reményében, hogy a harmadik fordulóban sikerül begyűjtenie első pontját, vagy pontjait.

Ez azonban végül nem sikerült, annak ellenére sem, hogy a mérkőzés nagy részében emberelőnyben játszott a Perutz.

A budapesti csapat Hamar Ádám révén szerzett vezetést a 18. percben, majd a 36. percben szintén ő talált be, megduplázva a III. kerület előnyét, dacára annak, hogy ekkor már Gálfi László kiállítása miatt emberhátrányban játszottak a kék-fehérek.

A szünet után sikerült szépítenie a Perutznak, Baldauf Konrád talált be az ellenfél kapujába a mérkőzés 63. percében. A hajrában hiába tett meg mindent a pápai csapat az egyenlítésért, ez nem sikerült, sőt a 86. percben Szkunc Vjacseszkák találatával újra két gólosra duzzadt a különbség. És hogy milyen kár ezért a bekapott gólért, a 91. percben Szabó Zsolt góljával újra szépített a Perutz. Ennél több azonban nem volt a mérkőzésben, így a III. kerületi TVE otthonából pont nélkül térhet haza az NBIII nyugati csoportjában, három forduló után nulla ponttal a 14. helyen tanyázó pápai csapat.

Folytatás szeptember elsején, 19 órakor, a Perutz Stadionban, ahol a második helyen álló Kaposvári Rákóczi csapatát látja vendégül a Perutz FC.

Fotó: veol.hu

Címkék: labdarúgás, NB3, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 18:04, hétfő | Belföld

A fűtési szezon hatása a levegőminőség alakulásában is jelentkezik

Visszatérő jelenség, hogy a fűtési szezonban általában romlik a levegőminőség - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársa hétfő reggel az M1 csatornán.

2020. Október 26. 17:03, hétfő | Belföld

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát egy férfi, vádat emeltek ellene

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 27 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

2020. Október 26. 17:00, hétfő | PR

Hogyan válasszunk mobiltelefont?

A piaci kínálat hatalmasra duzzadt az elmúlt években, és mára számtalan különböző tudású és márkájú telefon közül választhatunk, többféle szempontot is figyelembe véve.

2020. Október 26. 16:09, hétfő | Belföld

Októberben kissé javultak az üzleti, romlottak a fogyasztói várakozások

A GKI konjunktúraindexe októberben kissé javult, de továbbra sem érte el júliusi szintjét, az üzleti várakozások pozitív irányba mozdultak, a lakosságiak viszont már negyedik hónapja romlanak