Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Október 20. 18:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Továbbra is gyengén szerepel a Perutz hazai pályán

Továbbra is gyengén szerepel a Perutz hazai pályán

Az NB III Nyugati csoportjának második helyén állt a pápai csapat a Bicske elleni találkozót megelőzően. A vendégek csak a 11. helyen tanyáztak, így okkal reménykedhetett a pápai közönség egy jó eredményben.

Egyedül amiatt volt oka kétkedni a sikerben a hazai szurkolóknak, hogy valamilyen oknál fogva a Perutz Stadionban lényegesen visszafogottabban szerepel a pápai csapat, mindössze 5 pontot gyűjtött, míg idegenben 16-ot!

A vasárnap kora délután kezdődő találkozón a kezdeti tapogatózás után az első helyzet a vendégek előtt adódott, ám Tornyai fölé bombázott. A 18. percben büntetőhöz jutott a Perutz, Hanzl buktatása után, a tizenegyest Szabó magabiztosan értékesítette, 1:0.

A félidő hátralévő részében itt is, ott is adódtak helyzetek, a vendégek igyekeztek többet kezdeményezni, de nem tudtak betalálni a szünetik.

A második játékrészben már-már úgy tűnt, hogy meg tudja tartani előnyét a Perutz, ám a 80. minutumban egy vendég szabadrúgás után Varga lőtt közelről a hálóba,1:1.

Néhány perccel később majdnem újra megszerezte a vezetést a Pápa, de Baldauf lövését bravúrral védta a vendégek hálóőre. A rendes játékidő utolsó percében következett a mindent eldöntő találat, de sajnos nem a pápaiak örülhettek. Egy szögletet követően Nagy fejelt Keserű kapujába, 1:2.

Lengyel Ferenc: Kár lenne szépíteni, ma gyengén játszottunk. Két pontrúgásból kaptuk a gólokat, pedig erre külön felkészültünk. Nagy helyzetünk nem is volt, ami nem jellemző ránk. Tudtunk, hogy fizikálisan erős a Bicske, nem is sikerült sokszor átjátszani őket. Nyerni akartunk ma is, nem sikerült, van ilyen, megyünk tovább, mert nehéz sorozat előtt állunk (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.