Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. Október 20. 18:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Továbbra is gyengén szerepel a Perutz hazai pályán

Továbbra is gyengén szerepel a Perutz hazai pályán

Az NB III Nyugati csoportjának második helyén állt a pápai csapat a Bicske elleni találkozót megelőzően. A vendégek csak a 11. helyen tanyáztak, így okkal reménykedhetett a pápai közönség egy jó eredményben.

Egyedül amiatt volt oka kétkedni a sikerben a hazai szurkolóknak, hogy valamilyen oknál fogva a Perutz Stadionban lényegesen visszafogottabban szerepel a pápai csapat, mindössze 5 pontot gyűjtött, míg idegenben 16-ot!

A vasárnap kora délután kezdődő találkozón a kezdeti tapogatózás után az első helyzet a vendégek előtt adódott, ám Tornyai fölé bombázott. A 18. percben büntetőhöz jutott a Perutz, Hanzl buktatása után, a tizenegyest Szabó magabiztosan értékesítette, 1:0.

A félidő hátralévő részében itt is, ott is adódtak helyzetek, a vendégek igyekeztek többet kezdeményezni, de nem tudtak betalálni a szünetik.

A második játékrészben már-már úgy tűnt, hogy meg tudja tartani előnyét a Perutz, ám a 80. minutumban egy vendég szabadrúgás után Varga lőtt közelről a hálóba,1:1.

Néhány perccel később majdnem újra megszerezte a vezetést a Pápa, de Baldauf lövését bravúrral védta a vendégek hálóőre. A rendes játékidő utolsó percében következett a mindent eldöntő találat, de sajnos nem a pápaiak örülhettek. Egy szögletet követően Nagy fejelt Keserű kapujába, 1:2.

Lengyel Ferenc: Kár lenne szépíteni, ma gyengén játszottunk. Két pontrúgásból kaptuk a gólokat, pedig erre külön felkészültünk. Nagy helyzetünk nem is volt, ami nem jellemző ránk. Tudtunk, hogy fizikálisan erős a Bicske, nem is sikerült sokszor átjátszani őket. Nyerni akartunk ma is, nem sikerült, van ilyen, megyünk tovább, mert nehéz sorozat előtt állunk (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 17:11, vasárnap | Helyi

Javított hazai mérlegén a Perutz

Megszerezte második hazai győzelmét a pápai csapat, miután 2:0 arányban múlta felül a BKV Előre együttesét, az NB III-as labdarúgó bajnokság 15. fordulójában.

2019. November 15. 14:11, péntek | Helyi

Pályaorientációs nap Pápán

A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél.

2019. November 14. 15:27, csütörtök | Helyi

Birtokba vették a gyerekek a Szivárvány ovi új KRESZ pályáját

Az óvoda udvarán frissen aszfaltozott területein alakítottak ki egy mini közlekedési pályát, a gyermekek legnagyobb örömére.

2019. November 14. 10:03, csütörtök | Helyi

A tűzoltók gyakorlat miatt lezárták a Török Bálint utcát

A Katasztrófavédelem négy járművel vonult ki a helyszínre, ahol a Honvédséggel közösen végeztek gyakorlatot.