Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Július 06. 21:21, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Távozik a Perutz legjobbja

Távozik a Perutz legjobbja

A pápai csapat gólkirálya, Venczel Zoltán és a klub vezetősége között nem született egyezség, így a csatár biztosan máshol folytatja pályafutását.

A támadó a Pápán töltött utánpótlás-évek után a Lombard csődjét követően egy rövid veszprémi kitérővel tért vissza Pápára, ahol a 2015/2016-os megyei szezonban 41 találattal második lett a góllövőlistán, a mögöttünk hagyott idényben viszont a mesterlövészek rangsorában 49 góllal az élen végzett, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy a Perutz a pontvadászat élén végezzen. A 23 éves támadó a pápa-ma.hu-nak megerősítette a szakítást, mint mondta, új kihívásokat keres és sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.
- Közös megegyezéssel távoztam a klubtól, amit nagyon sajnálok - mondta Venczel Zoltán. Szép és eredményes időszakot töltöttem el Pápán, örök emlék lesz a megszerzett bajnoki cím, az öltözői hangulat és az, hogy a barátaimmal focizhattam. Most úgy hozta az élet, hogy váltanom kell, új kihívások várnak rám. Vannak érdeklődők, meglátjuk, ezekből melyik realizálódik. Sok sikert kívánok a fiúknak az NB III-ban, remélem, elérik kitűzött céljaikat. Köszönöm a szurkolóknak is, hogy mindig a csapat mellett álltak és kiváló hangulatot teremtettek a stadionban.
Glatz Lajos klubmenedzser a hírrel kapcsolatban azt mondta, a klub és a játékos érdekeit nem sikerült közös nevezőre hozni, emiatt nem gördítenek akadályt Venczel távozása elé. A sportvezető hangsúlyozta, köszönettel tartoznak a labdarúgónak, amiért hozzájárult ahhoz, hogy kivívják az NB III-as tagságot, és sok sikert kívánt a további pályafutásához.
Venczel Zoltán az utánpótlás éveket is ide számítva több mint 170 gólt szerzett pápai mezben.

Fotó: pápa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.