Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2018. Október 07. 19:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Sok néző, kevés foci - Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Sok néző, kevés foci - Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Gyenge színvonalú mérkőzésen az NB III-as labdarúgó bajnokság 9. fordulójában gól nélküli döntetlent hozott a Perutz FC és a Sárvár találkozója.

Kiváló futballidőben sokan voltak kíváncsiak a pápaiakra, hiszen egy hónap is eltelt a sárga-kékek legutóbbi hazai találkozója óta. A vendégek kezdőcsapatában két korábbi Perutz játékos, Skriba Máté és Venczel Zoltán is helyet kapott, Rozmán László egy helyen változtatott az elmúlt héthez képest, a sérült Vallejos helyett Baldaufot nevezte a kezdőbe.

Egyik csapat sem tudta elkapni a fonalat a kezdő sípszó után, semmi nem történt az első negyed órában, sok volt a pontatlanság, mezőnyjáték folyt. A 15. percben Ivancsics lábában volt a vezető találat, a középpályás egy szélről érkező labdát centikkel belsőzött mellé. Ezután 25 percet kellett várni a következő említésre méltó eseményre, Pető jobb alsóba tartó lövését Sánta hárította. A 40. percben egy szabadrúgás után a csereként pályára lépő Böröczky fejelte Szabó Zsolthoz a labdát, aki a hálóba bólintott, az asszisztens jelzésére azonban Bana játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. A rendes játékidő utolsó percében Pető lövésére Sánta ért le bravúrral, ezután pedig következett a szünet.

Biztosan sok mondanivalója volt Rozmán Lászlónak az öltözőben, hiszen a hazaiak a szezon eddigi legpocsékabb első 45 percét hozták le, Ivancsics belsőzését leszámítva semmi értékelhetőt nem láthattunk tőlük. A második felvonás sárvári lehetőséggel indult, Skriba próbálkozását Sánta ismét védeni tudta. A 71. percben egy jogos hazai tizenegyes maradt el, Bohner lábait akasztotta össze a tizenhatoson belül Horváth, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A 80. percben egy kapu előtti kavarodás után Iványi Juriknak készítette le a labdát, átlövése Nyírőn irányt változtatott és a felső kapufára pattant. Öt perccel később Hoós tesztelte Sántát, a pápai kapus ezúttal is védeni tudott, a folytatásban pedig már nem alakult ki egyik kapu előtt sem lehetőség. A Nagykanizsa elleni produkcióját nem tudta megismételni a Perutz FC, mely csalódást keltő játékkal rukkolt elő, szinte az egész csapat jóval tudása alatt teljesített.

Rozmán László: Az első 45 percben egyetlen épkézláb megmozdulásunk sem volt, teljesen érthetetlen, amit a csapat bemutatott. Nagy árat fizettük az eltékozolt első félidőért, a második felvonásra azt kértem, hogy végre kezdjünk el futni és lépjünk át a Sárvár térfelére. Tudtuk, hogy nehéz lesz fogást találni egy olyan ellenfélen, amely a védekezésre rendezkedik be, ennek ellenére sokkal többet vártam a csapattól. Mindenkinek önvizsgálatot kell tartania, mert úgy érzem, becsaptuk a közönséget. Szeretném megköszönni a szurkolók türelmét, igyekszünk a legközelebbi hazai mérkőzésünkön ezt meghálálni.
A pápai csapat október 14-én a Komárom vendége lesz.

Peruzt FC - Sárvár 0-0
Perutz stadion, 500 néző, v.: Bana (Pere, Perák). Peruzt FC: Sánta - Nagy T. (Jurik 75.), Császár, Dóczi, Bohner - Somogyi, Baldauf (Füleki 64.), Ivancsics, Iványi, Szénási (Böröczky 38.) - Szabó Zs., edző: Rozmán László. Sárvár: Horváth B. - Horváth A., Graszl (Nyírő 76.), Pados, Maráczi - Hoós, Skriba (Takács 68.), Kun, Potyi Pető - Venczel (Varga 22.), edző: Bojan Lazic.

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 13:46, hétfő | Helyi

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a pápai idősotthon egyik dolgozójának

Tesztelik a Teveli úti idősotthon összes lakóját és dolgozóját, mivel az otthon egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírus-tesztje - jelentette be Dr. Áldozó Tamás polgármester ma délutáni sajtótájékoztatóján.

2020. Augusztus 02. 19:52, vasárnap | Helyi

Győzött a Perutz Sopronban

Sopronból hozta el mindhárom pontot a pápai együttes, amely tizenegyest is hibázott.

2020. Augusztus 02. 17:53, vasárnap | Helyi

Belefulladt egy ember a nagytveli víztározóba

Nem sokkal ezelőtt egy mentőhelikopter szállt le a Nagyteveli víztározó strandjánál.

2020. Augusztus 02. 17:08, vasárnap | Helyi

Kivilágítatlan lovasnak ütközött egy autós Kéttornyúlak és Dáka között

Az autó vezetője súlyosan, utasa könnyebben sérült meg. A ló a helyszínen elpusztult.