Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2020. Július 02. 09:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Perutz FC

Simán győzött első nyári felkészülési meccsén a Perutz

Simán győzött első nyári felkészülési meccsén a Perutz

A Tolna megyei első osztályban szereplő Majosi SE együttesét fogadta a pápai csapat.

Perutz FC – Majosi SE 3-0 (1-0)
Gsz.: Szabó Zs., Skriba, Hanzl

Perutz FC: Schener – Herbert,Dóczi, Császár – Böröczky - Orbán, Mogyorósi, Baldauf, Kalász, Irmes – Szabó Zs., csereként pályára lépett: Zsirai, Skriba, Iványi, Cser, Szilágyi, Benecz, Molnár T., Nagy T., Hanzl, Márton, vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Összefoglaló: VTV Pápa

A villanyfényes mérkőzésen fél óra játék után érett góllá mezőnyfölényünk, Kalász pontos beadását Császár fejelte a kapu elé, Szabó pedig hat méterről a jobb sarokba lőtt 1-0. A második játékrész 10. percében három húzásból kettőre nőtt az előnyünk: Hanzl hajszálpontos indítását Márton adta középre, az érkező Skribának három méterről már nem volt nehéz dolga 2-0. A 3-0-s végeredményt Hanzl állította be, aki az utolsó negyed órában védhetetlenül tekert a bal felsőbe.

Lengyel Ferenc: Magabiztos játékkal, szép gólokkal egy kulturált, bátran játszó csapatot győztünk le. Mindkét félidőben vegyes csapattal játszottunk, több próbázóval, fiatalokkal. 70 percig meg voltam elégedve, az utolsó 20 perc nem tetszett, többet hibáztunk, így a hajrában az ellenfél is eljutott a kapunkig. Összességében frissen, a megbeszéltek szerint játszottunk, első edzőmeccsnek jó volt.

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a biztatást! Csapatunk július 4-én 11órai kezdéssel Mosonmagyaróváron lép pályára.

Forrás: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 20:36, péntek | Helyi

306 pápai van karanténban

Augusztus 14-én pénteken sem nőtt tovább a fertőzöttek száma, így továbbra is 43 az aktív pápai esetszám.

2020. Augusztus 14. 14:12, péntek | Helyi

Rendőrkézen a pápai férfi, aki megöléssel fenyegette családját

A 47 éves pápai lakost elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették.

2020. Augusztus 13. 20:36, csütörtök | Helyi

260 pápai van karanténban

79-cel nőtt az elrendelt karanténok száma tegnaphoz képest. Egy új fertőzöttet regisztráltak, ám az aktív koronavírusosok száma nem nőtt, mivel egy személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

2020. Augusztus 13. 14:13, csütörtök | Helyi

A mezőlaki Adient két dolgozójának mintája lett pozitív

Egyikük sem a gyárban, hanem külső helyszínen kapta el a vírust. Jelenleg is tart az üzem két hetes nyári tervezett leállása, hétfőn indul újra a termelés.