Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. November 21. 17:39, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Sandal duplájával győzött a Perutz

Sandal duplájával győzött a Perutz

A Perutz az NB III-as labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában egy izgalmas mérkőzésen Sandal Dominik duplájával 2-1 arányban legyőzte a Kelen SC-t, így sikerült győzelemmel búcsúznia a csapatnak erre az évre a hazai pályától.

Perutz FC – Kelen SC 2-1 (1-0)

Pápa, Perutz stadion. V.: Móri.

Perutz FC: Szigeti – Molnár, Nagy, Zsirai, Szalai (Füredi 80.) – Bence, Iványi (Kalász 80.), Szilágyi (Skriba 80.), Sandal (Jurik 86.) – Hanzl, Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Kelen SC: Zima – Egyed, Kertai, Módly, Borbély, Kádár, Pintér, Lustyik (Horváth 89.), Soós (Tímári 59.), Erdei, Lipcsei. Edző: Harmati Tamás.

Dénes Zsolt és Gasztos Martin sérülés, Köles János eltiltás miatt nem állhatott Weitner Ádám vezetőedző rendelkezésére. A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint a találkozón az első lehetőség a Pápa előtt adódott, a 13.percben Szalai átlövése kijött Zima kapusról, a védők azonban Oláh elől szögletre tisztáztak. Négy perccel később egy mintaszerű támadásból megszerezte a vezetést a Perutz, Szilágyi robogott el a jobb oldalon, majd középre tálalt, ahol Sandal érkezett és öt méterről a hálóba belsőzött 1-0. Az utolsó negyed órára kiegyenlítettebbé vált a játék, ám Borbély fejesét leszámítva nem láthattunk veszélyes vendég támadást.

Két hatalmas hazai lehetőséggel indult a második felvonás, előbb egy szöglet után lefejelt labdát Nagy nem tudott közelről a hálóba gurítani, majd a tizenhatoson belül Sandal hámozta át magát három védőn, a kimozduló kapus mellett Oláhnak passzolt, akit az utolsó pillanatban szereltek. A 72.percben egy beívelés után Kertai lesről fejelt a hálóba, ám egy perc sem telt el és ismét betalált a Kelen, immár szabályosan, egy jobb oldali beadás után Kádár bólintása a felső lécről pattant a gólvonal mögé 1-1. A 78. percben ismét Oláh iratkozhatott volna fel a gólszerzők közé, ám ziccerben a kapusba lőtt. A 82.percben másodszor is megszerezte a vezetést a hazai csapat, Füredi beadását Sandal fejelte a rövidbe, amivel kialakult a 2-1-es végeredmény.

Weitner Ádám: Az első félidőben jól játszottunk, birtokoltuk a labdát, a Kelen-t kontroll alatt tudtuk tartani. Szünet után az eredmény miatt kockáztatott az ellenfél és feljebb jött, így legalább három tiszta ziccerünk volt, amik sajnos kimaradtak. A bekapott gól után egy emberként küzdöttünk, aminek meg is lett az eredménye.
Harmati Tamás: Felkészültünk a Perutz játékából, tudtuk mire számíthatunk, az első 30 perc nagyon nehéz volt. Utána egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, amit folytattunk a második félidőben is. Az egyenlítés után nem elégedtünk meg az egy ponttal, győzni akartunk, ami miatt kicsit fellazultunk és a Perutz ezt kihasználta.

A Perutz a következő fordulóban az ETO Akadémia vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.