Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2011. Október 13. 08:19, csütörtök | Helyi sport
Forrás: InfoPápa

Revans - élen a Lombard!

Revans - élen a Lombard!

A szombathelyiek legyőzése után az A csoport élére ugrott a Lombard Pápa.

Pápa-Haladás 1:0 (0:0)
Pápa, 200 néző.

Sikerült revansot venni a szombathelyi Haladás Sopron Bank együttesével szemben. A Hali legyőzése mindig nagy öröm, különösen akkor, amikor az utóbbi időben két alkalommal is a vereség sorsára jutott a Lombard, a nyugatiakkal szemben (a bajnokságban 2:1, a ligakupában egy héttel ezelőtt 2:0).

Az első játékrészben kiegyenlített küzdelem folyt, aztán a szünet után egyre inkább érezhető volt, a Lombard el akarja dönteni a mérkőzést. Mikor már azt hihettük volna, hogy ezúttal sem sikerül, egy szögletet követően a 81. percben jött Tóth Gábor és fejjel bevette Mursits kapuját. A találat után nemsokkal még kiállította a játékvezető Rodenbüchert, de hiába. A győzelem már nem forgott veszélyben.

A megszerzett három ponttal az A csoport élére került a pápai csapat.

Az állása:

1. Lombard Pápa Termál FC 7 pont (9-2),

2. Haladás Sopron Bank 7 pont (6-4),

3. Győri ETO FC 3 pont,

4. ZTE FC 1 pont

Lombard Pápa: Szűcs - Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Présinger Farkas A. (Germán a 74. percben), Quintero - Lovrencsics, Marics (Németh M. a 86. percben), Szabó II Z. (Varga G. a szünetben) - Ferenczi.
Szombathelyi Haladás: Mursits - Szvoboda, Nagy B., Devecseri, Farkas (Horváth D. a szünetben) - Gyurján, Kalász, Hanzl, Sipos N. (Gugcsó 90. percben) - Simon A. (Radó a 68. percben).
Gólszerző: Tóth G. a 81. percben.
Kiállítva: Rodenbücher a 86. percben.

A fotó illusztráció.

Címkék: labdarúgás, lombard, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 18:05, szombat | Külföld

Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napján

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

2020. Január 18. 17:03, szombat | Bulvár

Hőszabályozó, szennyező anyagokat felfaló falfestéket alkottak kutatók

Hőszabályozó, energiát megtakarító, a szennyező anyagokat felfaló és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését segítő falfestéket fejlesztettek a Liverpooli Egyetem kutatói.

2020. Január 18. 16:02, szombat | Belföld

Új lendületet vehet a generációváltás az agráriumban

Nagyobb szerepvállalásra ösztönözné a fiatal gazdákat az Agrárminisztérium (AM), részben a tárca szakiskolai hálózatán keresztül, illetve a Vidékfejlesztési Programból igényelhető támogatások segítségével

2020. Január 18. 15:01, szombat | Külföld

Sztárjogászok kaptak helyet Donald Trump szenátusi perében a védők csapatában

Alan Dershowitz és Kenneth Starr személyében új jogászokkal bővült azoknak a védőknek a csapata, akik a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárásán (impeachment) a védelmét ellátják