Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Október 01. 18:01, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Pontot szerzett az eddig száz százalékos Balatonfűzfő otthonában a Perutz, de nagy árat fizetett érte

Pontot szerzett az eddig száz százalékos Balatonfűzfő otthonában a Perutz, de nagy árat fizetett érte

Az idegenbeli pontszerzést sajnos beárnyékolta Cseke Patrik sérülése, akit térdsérülés miatt mentő szállított a veszprémi kórházba.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a fiatal játékos megúszta szalagszakadás nélkül, ám így is kényszerpihenő vár rá.

- Úgy emlékszem, hogy rosszul támasztottam ki, aztán abban a pillanatban megrándult a lábam, nagy fájdalmat éreztem – idézte fel az esetet Patrik. – Veszprémben az orvos megmozgatta a lábam, ez alapján azt mondta, hogy a szalagjaim rendben vannak, a röntgen is ezt támasztotta alá. Ennek ellenére sajnos jelenleg nem tudom mozgatni a lábam és rá sem tudok állni, nagy fájdalmaim vannak, de bízom benne, hogy hamar vissza tudok térni a pályára - idézi a Perutz közösségi oldala a játékost.

Fűzfői AK - Perutz FC 0-0
Perutz FC: Présing – Nagy B., Kun-Szabó, Nagy K., Szalai Cs., Rozman, Cseke (Varga B. 15.), Nagy D., Cser (Hauser 67.), Erdősi, Horváth.

A Perutz a szombati játéknapot követően a 6. helyen áll a rangsorban, a következő fordulóban, október 7-én 15 órai kezdéssel a Várpalotát látja vendégül.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.