Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. Szeptember 01. 20:23, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Újabb három pont begyűjtve!

Perutz: Újabb három pont begyűjtve!

Ezúttal Hévízen győztek Lengyel Ferenc tanítványai.

Esélyesként lépett pályára a pápai együttes Hévízen, hiszen míg az újonc hazai csapat négy mérkőzésen csupán egyetlen pontot tudott szerezni a harmadosztályban, addig a Perutz FC két győzelemmel és két döntetlennel a háta mögött várhatta a találkozót.

Esélyeshez méltó módon kezdte a mérkőzést a Pápa, olyannyira, hogy már a 4. percben betalált, Császár Attila révén. A nem túl magas színvonalú meccsen aztán a második félidő derekán sikerült magabiztossá tenni a vezetést, Szilágyi Adrián egy gyors támadás végén lőtt a hévízi kapuba.

Hévíz SK - Perutz FC 0-2(0-1) Gsz.: Császár, Szilágyi

Lengyel Ferenc: Megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. A játékunk minősége hagyott némi kívánnivalót maga után, a rossz talajú, szűk hazai pálya megnehezítette a dolgunkat. A lázzal küzdő Szabó Zsolt és az eltiltott Hanzl Máté távollétében egy brusztolós meccs kerekedett a két félidőből, a Hévíznek főleg a második játékrészben voltak jó periódusai, de a győzelmünk nem forgott veszélyben (Pápa-ma.hu).

A pápai csapat ezzel az NB III Nyugati csoportjában a harmadik helyre lépett fel. A következő fordulóban Székesfehérvárra látogat a Perutz, a MOL Fehérvár FC második csapatához.

Fotó: Horváth Zsolt

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

2020. Július 04. 11:04, szombat | Helyi

Birtokba vették az új pályát a pápai futók

A pápai futók közösségének apraja-nagyja összegyűlt szombaton délelőtt a Külső-Várkertben, ahol átadták az újonnan elkészült, egy kilométer hosszú, rekortán borítású futókört.

2020. Július 03. 16:01, péntek | Helyi

Köszönet az egészségügyi és a szociális dolgozóknak – Semmelweis-nap Döbröntén

Rendhagyó helyszínen, a pápai önkormányzat döbröntei turistaházának udvarán gyűltek össze Semmelweis-napon a Pápa és környéke egészségügyi és szociális ellátó intézményeinek munkatársai.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.