Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Szeptember 01. 20:23, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Újabb három pont begyűjtve!

Perutz: Újabb három pont begyűjtve!

Ezúttal Hévízen győztek Lengyel Ferenc tanítványai.

Esélyesként lépett pályára a pápai együttes Hévízen, hiszen míg az újonc hazai csapat négy mérkőzésen csupán egyetlen pontot tudott szerezni a harmadosztályban, addig a Perutz FC két győzelemmel és két döntetlennel a háta mögött várhatta a találkozót.

Esélyeshez méltó módon kezdte a mérkőzést a Pápa, olyannyira, hogy már a 4. percben betalált, Császár Attila révén. A nem túl magas színvonalú meccsen aztán a második félidő derekán sikerült magabiztossá tenni a vezetést, Szilágyi Adrián egy gyors támadás végén lőtt a hévízi kapuba.

Hévíz SK - Perutz FC 0-2(0-1) Gsz.: Császár, Szilágyi

Lengyel Ferenc: Megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. A játékunk minősége hagyott némi kívánnivalót maga után, a rossz talajú, szűk hazai pálya megnehezítette a dolgunkat. A lázzal küzdő Szabó Zsolt és az eltiltott Hanzl Máté távollétében egy brusztolós meccs kerekedett a két félidőből, a Hévíznek főleg a második játékrészben voltak jó periódusai, de a győzelmünk nem forgott veszélyben (Pápa-ma.hu).

A pápai csapat ezzel az NB III Nyugati csoportjában a harmadik helyre lépett fel. A következő fordulóban Székesfehérvárra látogat a Perutz, a MOL Fehérvár FC második csapatához.

Fotó: Horváth Zsolt

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.