Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2018. Október 28. 16:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Perutz: Sima vereség idegenben

Perutz: Sima vereség idegenben

Nem volt esélye még a pontszerzésre sem a bajnokságban második helyen álló Érd otthonában a Perutz FC-nek, mely háromgólos vereséggel utazott haza Pest megyéből.

A Mol-Vidi II. elleni siker után az Ajka mögött második helyen álló Érdhez utazott a Perutz FC, melyet története során még sohasem sikerült legyőznie, a 2017/2018-as kiírásban Érden 2-2-re végeztek a felek, Pápán pedig a vendégek nyertek 2-0 arányban. Rozmán László egy helyen változtatott a múlt heti győztes csapaton, a védelem tengelyébe visszatért az egymeccses eltiltását letöltő Császár Attila.

A kezdeti, tapogatózós játék után a 22. percben büntetőből megszerezte a vezetést az Érd, a korábbi élvonalbeli játékos, Melczer Vilmos lőtt a kapu jobb oldalába, miután Gerával szemben szabálytalankodtak a védők, 1-0. A gól után lendületben maradt a hazai gárda, egy letámadás után Gera tekert mellé. A 42. percben egy labdavesztés után ziccerben vezethette Gera a labdát, lövését Sánta bravúrral szögletre mentette. A rendes játékidő utolsó percében megduplázta előnyét a hazai csapat, Melczer bal oldali beadása után Koós kapásból zúdította a labdát a kapuba, 2-0.

Szünet után ott folytatta az Érd, ahol az elsőben abbahagyta, három perc sem telt el és már 3-0-át mutatott az eredményjelző: Kertész kirúgása után a pápai védő feje felett átpattant a labda, így Mojzer ziccerben léphetett ki, majd a labdát a léc alá vágta 3-0. Egy óra játék után ismét a hazaiak veszélyeztettek, Melczer lőtte telibe a keresztlécet. Az utolsó negyed órában szépíthetett volna a Perutz, ám Dóczi lövését védte Kertész, a kipattanót Szabó Tibor vágta fölé. A fennmaradó időben az eredmény már nem változott, a Pápa a vártnál simább vereséget szenvedett Pest megyében.

Limperger Zsolt: Az alaphelyzet az volt a meccs előtt, hogy ne kapjunk gólt. Tekintve az utóbbi heteket, hónapokat, rengeteg gólt kaptunk. Bízom benne, hogy ez mától meg fog fordulni. Remélem, Bozsoki Imre sérülése nem súlyos, mert belső védőkből nem állunk jól. A legfontosabb tényleg az volt, hogy ne kapjunk gólt és az már hagyomány, hogy itthon sok gólt tudunk rúgni. Amit ígértek a fiúk, hogy az elejétől koncentráltak lesznek és élvezik a focit, ez pedig összejött - értékelt a vezetőedző az erdivse.hu-nak.
Rozmán László: Szervezettek próbáltunk lenni, tudtuk, hogy egy jó csapat otthonába látogatunk, ahol egyetlen esélyünk a pontszerzésre az volt, hogy ha nem hagyunk területet a hazaiaknak, ez húsz percig valósult meg. A tizenegyes véleményes volt, de ez egy lökést adott a hazaiaknak, míg minket megzavart. A 2-0 ránk nézve volt hízelgő a félidőben, ahol szokás szerint olyan gólt kaptunk, hogy szinte már lefújták a félidőt és nem mindegy, hogy egy vagy kétgólos hátránnyal vonulunk a szünetre. A másodikban hamar lőtt még egyet az Érd, így hamar el is dőlt a mérkőzés. Annak az eredménye, hogy a végén kijjebb tudtunk jönni, hogy a hazaiak már nem koncentráltak annyira - nyilatkozta a Perutz FC szakvezetője az érdi honlapnak.

A pápai csapat október 31-én a Magyar Kupában Iváncsára látogat, majd a bajnokságban november 4-én 13:30-tól Csepel együttesét látja vendégül.

Érdi VSE-Pápai Perutz FC 3-0 (2-0) Gsz.: Melczer, Koós, Mojzer
Érd, v.: Takács (Király, Ország). Érdi VSE: Kertész F. - Ország, Bozsoki (Bogdán 70.), Pallagi, Németh G. V. - Koós, Kónya, Melczer - Kelemen (Pintér 65.), Mojzer, Gera D. (Balázsovics 80.), vezetőedző: Limperger Zsolt.

Perutz FC: Sánta A. - Bohner, Császár, Dóczi, Böröczky - Somogyi - Jurik (Baldauf 46.), Nagy T. (Szabó T. 64.), Ivancsics (Füleki 65.), Iványi - Szabó Zs., vezetőedző: Rozmán László.

Fotó: Érdi VSE

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 14:56, hétfő | Helyi

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytat nyomozást egy 44 éves homokbödögei lakos ellen.

2020. Augusztus 09. 21:00, vasárnap | Helyi

Nem sikerült jól a hazai nyitány

A III. kerületi TVE ugyanis 3-0-s győzelmet aratott a Pápai Perutz FC otthonában.

2020. Augusztus 09. 19:47, vasárnap | Helyi

31-re nőtt a fertőzöttek száma, több háziorvos is karanténba került

Az alapellátásban dolgozó több háziorvos is karanténba került Pápán.

2020. Augusztus 08. 12:37, szombat | Helyi

Új 83-as út: Ősszel kezdődhet a kivitelezés!

Szombaton délelőtt jelentették be, hogy a 83. számú főút Pápa – Győr M1 autópálya közötti szakaszának megújításra irányuló projekt, kivitelezési költségeihez szükséges forrásbiztosításról megszületett a határozat.