Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Szeptember 01. 19:46, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Sima győzelem Andráshidán!

Perutz: Sima győzelem Andráshidán!

A pápai csapat az NB III-as labdarúgó bajnokság hétközi, ötödik fordulójában Hanzl Máté, Köles János és Sandal Dominik találatával magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott.

Andráshida – Perutz FC 0-3 (0-1)
Zalaegerszeg, Andráshida SC Sporttelep. V.: Takács Ryan Lee.

Andráshida: Czirjék – Fábián, Pajor (Németh 88.), Szabó, Péntek, Kalamár, Vass (Bakó 72.), Dömötörfy (Temlén 64.), Karóczkai, Czene (Czafit 72.), Kovács (Mavolo 64.). Edző: Dobos Sándor.

Perutz FC: Dénes – Nagy, Bence, Zsirai, Szalai (Sandal 64.)– Köles, Iványi, Szilágyi (Oláh 72.), Füredi – Hanzl, Kalász (Skriba 69.). Edző: Weitner Ádám.

Annak ellenére, hogy a vendégek irányították a játékot, rögtön a kezdést követően, az első két helyzet mégis az Andráshida előtt adódott: előbb Czene, majd Szabó lövését védte lábbal Dénes - írja a Perutz FC facebook oldala. A 22. percben Szilágyi került helyzetbe, ám jó helyzetből fölé lőtt. Tíz perccel később megszerezte a vezetést a Pápa, egy bedobás után Kalász passzolt Hanzl Mátéhoz, aki betört a tizenhatoson belülre, majd a jobb sarokba lőtt 0-1.

Az 51. percben Hanzl szögletére érkezett jó ütemben Köles, a labda centikkel ment a bal kapufa mellé. A 62. percben kettőre nőtt a különbség, Hanzl vette észre a hosszún egyedül álló Kölest, aki kapásból a rövidbe bombázott 0-2. Egy perccel később Hanzl találta magát 1-1-ben Czirjékkel, a csapatkapitány azonban a kapusba lőtt. A 67.percben az egy perccel korábban pályára lépő Sandalt buktatták a büntetőterületen belül, a tizenegyest a sértett a jobb sarokba helyezte, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

Weitner Ádám: Örülök a győzelemnek, hiszen egy kellemetlen ellenfél otthonában sikerült győzelmet aratnunk, ráadásul úgy, hogy nem kaptunk gólt. A győzelmet csapatként értük el, szépen, lépésről-lépésre haladunk a megkezdett úton.

A Perutz szeptember 7-én 18 órai kezdéssel a Kaposvárt fogadja.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.

2021. Október 23. 21:37, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 2. rész

2021. Október 23. 21:29, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 1. rész

2021. Október 23. 21:26, szombat | Helyi

Az Erkel iskolát fertőtlenítették a katonák

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái a pápai Erkel Ferenc Általános Iskolában fertőtlenítettek október 21-én, csütörtökön.