Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. Október 27. 16:51, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Oda az idegenbeli veretlenség

Perutz: Oda az idegenbeli veretlenség

Míg hazai pályán kimondottan gyengén teljesít a szezonban a Pápa, addig idegenben a legtöbb pontot gyűjtötte a bajnokságban, így okkal reménykedhettek a pápai szurkolók, hogy a III. Kerületi TVE otthonában is sikerül győzni.

A helyezések alapján is komoly rangadónak ígérkezett a találkozó, ugyanis a második Kerület a harmadik Perutzot fogadta vasárnap kora délután. A bajnokság végső megnyerésére is esélyes III. Kerület otthonában kiválóan kezdte a mérkőzést a vendég Pápa együttese, hiszen már a 6. percben megszerezte a vezetést Nagy Tamás révén.

Túl sokáig azonban nem örülhettünk, a jelentős első osztályú múlttal is rendelkező hazaiak játékosai - Rajczi Péter és Bori Gábor találataival - még az első játékrészben megfordították a meccset.

A második félidőben sem a pápaiak akarata érvényesült, az 53. percben Rajczi ismét betalált. A kegyelemdöfést Sili Luka vitte be a pápaiaknak, akik az első idegenbeli vereségükkel visszacsúsztak a bajnokság 5. helyére.

Lengyel Ferenc: Túlzó a különbség, az tény, hogy jobb csapattól kaptunk ki, viszont alakulhatott volna másképp is a találkozó. 0-1 után legalább három 100 százalékos helyzetet hagytunk ki, majd sajnos azt kell, hogy mondjam, a játékvezető hathatós közreműködésével fordított a III. kerület. 60 percig taktikusan, remekül játszott a csapat, ám a bajnoki cím egyik fő esélyese bírói segédlettel fölénk kerekedett (Nyilatkozat: Pápa-ma.hu).

Fotó: illusztráció

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:26, szombat | Helyi

Mobilhangárokkal gazdagodott a Bázisrepülőtér

Telepíthető repülőgép-karbantartó és -tároló állóhely: ez a hivatalos megnevezése azoknak a mobilhangároknak, melyek az MH Pápa Bázisrepülőtéren adnak otthont a Kecskemétről átmenetileg odaköltözött Gripeneknek.

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

2019. December 07. 06:19, szombat | Helyi

Lezárt akta: Nem adott elsőbbséget a motorosnak

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 18 éves pápai sofőrrel szemben folytatott.

2019. December 06. 12:05, péntek | Helyi

Letépte a ruhákról az áruvédelmi eszközt

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. december 4-én délelőtt, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.