Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. November 03. 16:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Két gólos vereség hazai pályán

Perutz: Két gólos vereség hazai pályán

A Magyar Kupában elszenvedett szoros vereség után újabb nehéz mérkőzés várt a pápai csapatra, hiszen az a Nagykanizsa látogatott a Perutz Stadionba vasárnap, amelyik mindössze két ponttal gyűjtött eddig kevesebbet a Pápánál.

Perutz FC - Nagykanizsa FC 0-2 (0-0) Gsz.: Hampuk, Vittman

Bár a bajnoki mérkőzéseken nem szerepel túl jól a Perutz mostanában, hazai pályán pedig a szezon elejétől kezdve nem megy jól Lengyel Ferenc tanítványainak, szerdán az NB II-es Vasas ellen mutatott játék és küzdeni tudás reménykeltőnek mutatkozott. A fél kettőkor kezdődő találkozót jól is kezdték a hazaiak. Bár a nagykanizsai kapu csak ritkán volt veszélyben, de a mezőnyben szépen járt a labda. A 8. percben egy hosszú indítás után Szabó Zsolt került helyzetbe, de kissé kisorlódva főlé lőtt. A következő lehetőségig a félidő közepéig kellett várni, Böröczky szabadrúgását Borsi tolta fölé. A játékrész végén kétszer is a tizenhatos előteréből rúghattak szabadrúgást a hazaiak: előbb a vendégek védőjének kezéről pattant le a labda, amelynek nyomán a 16 méterről megítélt szabadrúgás szinén a sorfalban kötött ki.

A fordulást követően többet próbálkoztak a vendégek, majd az 54. percben be is találta. Egy jó csel után Hampuk ellen szabálytalankodott Böröczky a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt a sértett be is lőtte, 0:1.

A folytatásban derekasan küzdöttek a hazaiak, de igazán nagy helyzetbe nem tudtak kerülni, sőt a 82. minutumban a vendégek lőttek újabb gólt. Egy szöglet után Vittman fejelt közelről a pápai kapuba és ezzel el is döntötte a mérkőzést.

Lengyel Ferenc: Az első félidőt irányítottuk, az történt, amit mi akartunk, stabilan, jól játszottunk. A második játékrészben jött egy hiba, ami miatt hátrányba kerültünk. Sajnálom,hogy idén már nem először egy jogos tizenegyestől megfosztottak minket, néhány perccel később a második gól után eldőlt a meccs. Most is csak azt tudom mondani, mint korábban, sajnos nincs meg az a fajta minőség a csapatban, amivel le tudunk győzni egy ilyen defenzíven futballozó alakulatot (Nyilatkozat forrása: Pápa-ma.hu)

Íme a vezetőedző által reklamált eset:

A teljes mérkőzés is megtekinthető, köszönhetően a Zala Sport-nak!

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 17:15, csütörtök | Helyi

Hamis rendszámú, engedély nélkül elvitt autóval okozott ittasan balesetet Csóton

Egy 20 éves pápai férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés, egy 21 éves bakonyszücsi lakos ellen pedig jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.

2019. November 21. 17:13, csütörtök | Helyi

Valutával csal két román állampolgár Pápán, de lebuktak

Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 21. 10:00, csütörtök | Helyi

21. századi technológia a pápai Korona Gyógyszertárban

Egy szoba méretű gyógyszerkiadó robot dolgozik a Csóka körforgalomnál található patika alagsorában. Amióta "Róbert" munkába állt, gyakorlatilag megszűnt a sorban állás, miközben többen vásárolnak a gyógyszertárban, mint korábban.

2019. November 20. 18:43, szerda | Helyi

Szombaton teljes útzár mellett aszfaltozzák a Téglagyári úti körforgalmat

Mától (csütörtök) félpályás útlezárás mellett kisebb kiegészítő szakaszokat látnak el új burkolattal, szombaton pedig teljes lezárás mellett aszfaltozzák le az új körforgalmat.