Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 06. 17:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Hazai pályán továbbra sem megy

Perutz: Hazai pályán továbbra sem megy

Hiába játszott egy teljes félidőt emberelőnyben a pápai csapat, mégsem tudta legyőzni a Komárom együttesét.

Perutz FC - Komárom VSE 1-1 (1-1) Gsz.: Hanzl ill. Végh T.

Kimondottan rosszul kezdődött a találkozó hazai szempontból, ugyanis a vendégek egy szabadrúgást követően Végh góljával már a 4. percben megszerezték a vezetést.

A gyorsan bekapott gól nem volt jó hatással a pápaiak játékára, egészen a 33. percig kellett várni az első hazai helyzetre, amit egyből gólra is váltott a Perutz, Hanzl révén. A 42. percben egy szabadrúgást követően estek egymásnak a játékosok, a kakaskodás után Hajbát küldte zuhanyozni a játékvezető.

Az emberelőnybe kerülő pápaiak szinte az egész második játékrészben támadtak, teljesen felborult a pálya, de ez inkább meddő mezőnyfölény volt, komoly helyzetet nem sikerült kidolgozni, így gól sem született már a találkozón.

Lengyel Ferenc: Csalódott vagyok, nyernünk kellett volna. A második percben olyan szituációból kaptuk a gólt, amit egész héten gyakoroltunk, ezerszer átbeszéltünk, kivideóztunk, érthetetlen a dolog. Szintén begyakorolt figura végén sikerült aztán az egyenlítés, ám a második gólunk nem született meg. A második felvonásban amit kértem, nem valósították meg a játékosok, sajnos azt kell mondanom, hogy néhány ember a futással is adós maradt. Felháborít, hogy a belső védőink akartak a legjobban nyerni és nem azok, akiknek ez a feladatuk lett volna... (Pápa-ma.hu nyomán)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.