Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. Október 06. 17:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Hazai pályán továbbra sem megy

Perutz: Hazai pályán továbbra sem megy

Hiába játszott egy teljes félidőt emberelőnyben a pápai csapat, mégsem tudta legyőzni a Komárom együttesét.

Perutz FC - Komárom VSE 1-1 (1-1) Gsz.: Hanzl ill. Végh T.

Kimondottan rosszul kezdődött a találkozó hazai szempontból, ugyanis a vendégek egy szabadrúgást követően Végh góljával már a 4. percben megszerezték a vezetést.

A gyorsan bekapott gól nem volt jó hatással a pápaiak játékára, egészen a 33. percig kellett várni az első hazai helyzetre, amit egyből gólra is váltott a Perutz, Hanzl révén. A 42. percben egy szabadrúgást követően estek egymásnak a játékosok, a kakaskodás után Hajbát küldte zuhanyozni a játékvezető.

Az emberelőnybe kerülő pápaiak szinte az egész második játékrészben támadtak, teljesen felborult a pálya, de ez inkább meddő mezőnyfölény volt, komoly helyzetet nem sikerült kidolgozni, így gól sem született már a találkozón.

Lengyel Ferenc: Csalódott vagyok, nyernünk kellett volna. A második percben olyan szituációból kaptuk a gólt, amit egész héten gyakoroltunk, ezerszer átbeszéltünk, kivideóztunk, érthetetlen a dolog. Szintén begyakorolt figura végén sikerült aztán az egyenlítés, ám a második gólunk nem született meg. A második felvonásban amit kértem, nem valósították meg a játékosok, sajnos azt kell mondanom, hogy néhány ember a futással is adós maradt. Felháborít, hogy a belső védőink akartak a legjobban nyerni és nem azok, akiknek ez a feladatuk lett volna... (Pápa-ma.hu nyomán)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

2020. Július 04. 11:04, szombat | Helyi

Birtokba vették az új pályát a pápai futók

A pápai futók közösségének apraja-nagyja összegyűlt szombaton délelőtt a Külső-Várkertben, ahol átadták az újonnan elkészült, egy kilométer hosszú, rekortán borítású futókört.

2020. Július 03. 16:01, péntek | Helyi

Köszönet az egészségügyi és a szociális dolgozóknak – Semmelweis-nap Döbröntén

Rendhagyó helyszínen, a pápai önkormányzat döbröntei turistaházának udvarán gyűltek össze Semmelweis-napon a Pápa és környéke egészségügyi és szociális ellátó intézményeinek munkatársai.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.