Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Szeptember 27. 21:14, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Hazai döntetlen a Balatonfüred ellen

Perutz: Hazai döntetlen a Balatonfüred ellen

A Perutz szerzett vezetést a mérkőzésen, ám a találkozó utolsó perceiben ki tudtak egyenlíteni a vendégek.

Perutz FC - Balatonfüredi USC 1-1 (0-0) Gsz.: Kun-Szabó ill. Sárközi

Az első félidőben nem talált fogást egymáson a két csapat, aztán a második játékrész utolsó húsz percében felpörögtek az események. A 70. percben megszerezte a vezetést a Pápa: Varga beadását Kun-Szabó fejelte a hosszúba 1-0. A 81.percben egy szabadrúgás után a tizenhatoson belül Kun-Szabó rántotta le Szentét, Keszthelyi játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Babos büntetőjét azonban a jobbra vetődő Présing hárította. A 87. percben a csereként pályára lépő Sárközi kapott remek labdát, és a védő szorításában a kapu bal sarkába helyezett 1-1. A hátralévő időben még Szalai szabadrúgását ütötte ki Filipánics, ez volt a meccs utolsó fontos momentuma - írja beszámolójában a Perutz FC közösségi oldala.

Kun-Szabó Attila: Egy nagyon szervezett ellenféllel találkoztunk. Az egész mérkőzésen jól játszottunk, az első félidőben többször mögéjük tudtunk kerülni, igaz, betalálni nem sikerült. Szünet után meg tudtuk szerezni a vezetést, aztán egy figyelmetlenség miatt egyenlítettek a vendégek. Úgy érzem, nekünk volt több lehetőségünk, de ma meg kell elégednünk az egy ponttal.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Szalai, Rozman, Cseke, Nagy D., Cser (Császár 85.), Erdősi (Gajdosi 89.), Horváth (Varga 58.), Hauser B. (Kun-Szabó 46.)
Balatonfüredi USC: Filipánics – Szente, Hideghéti (Poráczki 46.), Nagy Á. (Dallos 76.), Török (Knausz 84.), Babos (Hutchinson 94.), Koltai (Sárközi 76.), Radács, Takács, Király, Szücs.

A Perutz szeptember 30-án Balatonfűzfőre utazik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.