Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Április 23. 20:02, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Hat gól és egy pont hazai pályán

Perutz: Hat gól és egy pont hazai pályán

Izgalmas, gólokban gazdag találkozót vívott egymással a pápai Perutz FC és a Péti MTE. A mérkőzésen góllal tért vissza az első osztályt is megjárt támadó, Király Botond.

A jó formában lévő pápaiak bizakodva várhatták a találkozót, a tabella középső harmadában helyet foglaló pétiek ellen, hiszen a Perutz aktuális ellenfele az elmúlt öt mérkőzéséből négyet elveszített. A várakozásoknak megfelelően is indult a meccs, a Pápa már az első percben vezetést szerzett, Varga révén. Nagy Richárd a 12. percben egalizálta az eredményt, aztán a 27. minutumban ismét a hazaiak vezettek, Benecz találatával. A félidő végéig nem sikerült megőrizni az előnyt, Horváth talált be, 2:2-vel fordultak a csapatok.

A szünet után büntetőt hibázott a Perutz, Horváth második góljával pedig megszerezték a vezetést a vendégek. A mérkőzés utolsó 20 percére lehetőséget kapott az első osztályt is megjárt, hosszú, makacs sérüléséből visszatérő Király Botond is, aki a 83. percben büntetőt harcolt ki, majd pedig azt higgadtan értékesítette is. A hátralévő percekben már nem született gól.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.