Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz-győzelem a nyitányon!

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

Perutz FC – Balatonalmádi 3-2 (3-1)
Gsz.: Hauser B. 2, Nagy K. ill. Horváth B., Márcsik

Az első húsz percben négy gólt láthattak a kilátogatók, a 8. percben Szalai kiválóan tálalt Hauser Bálint elé, aki egy átvétellel becsapta a kapust és a hálóba gurított - derül ki a Perutz FC közösségi oldalának beszámolójából. Nem sokkal később a hazaiak támadója duplázott, hiszen Nagy Krisztián beadását a léc alá fejelte. A 19.percben szépítettek a vendégek, Horváth Bálint szépen lőtte ki a bal sarkot. Két perccel később visszaállt a kétgólos különbség, Nagy Krisztián nagy erővel lőtt a jobb sarokba. Az 50.percben ismét egy gólra zárkózott a Balatonalmádi, egy felívelés után Márcsik az ötösről becsúszva gurított a gólvonal mögé. A folytatásban több találat nem esett, hősies védekezéssel és igazi csapatként harcolva sikerült megnyernie a Perutznak ezt a fontos összecsapást.

Kun-Szabó Attila: Próbáltuk az első perctől a kapuja elé szegezni ellenfelünket és minél hamarabb gólt szerezni, ez szerencsére sikerült is, jól használtuk ki a helyzeteinket. A szépítő gólra volt válaszunk, a második félidőben rohamozott az ellenfél, de nekünk is voltak lehetőségeink, igazi vérbeli rangadó volt.

A Perutz március 10-én Balatonfüreden lép pályára.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.