Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Május 22. 20:27, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen az utolsó idegenbeli meccsen

Perutz: Gól nélküli döntetlen az utolsó idegenbeli meccsen

Számos gólszerzési lehetőséget puskázott el a pápai csapat.

Kelen SC – Perutz FC 0-0

Kelen SC: Zima – Kertai, Módly (Erdei 64.), Borbély, Lustyik, Kádár (Balogh 75.), Simon, Szamosi (Wild 73.), Pintér, Rétyi (Egyed 46.), Soós (Tímári 46.). Edző: Harmati Tamás.
Perutz FC: Dénes – Nagy T., Bence, Zsirai, Szalai (Gasztos 80.) – Hanzl, Katona (Iványi 80.), Kalász (Márton 75.), Nagy Z., Szilágyi (Rátonyi 87.) – Oláh. Edző: Weitner Ádám.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint a mérkőzés 9. percében egy elmaradt tizenegyest kérhettek számon a pápaiak Hartung játékvezetőn, Kalász tűnt el a védők gyűrűjében, de a játékvezető sípja néma maradt. A 17.percben Oláh átlövését tolta oldalra Zima, aki negyed órával később Szilágyi gurítására is leért.

A második félidőben Hanzl állt közel a gólhoz, próbálkozását a Kelen kapusa ismét hárította. A 65.percben egy szögletet követően Nagy Zalán tekerésénél már verve volt a hálóőr, ám a gólvonalon álló Kertai tisztázott. Ezután egy bal oldali beadásnál Szilágyit buktatták az ötösnél, a játékvezető továbbot intett. A 87. percben egy kontrából Borbély húzott el a bal oldalon, lövését Dénes ütötte oldalra. A 90.percben Oláh lőtt a bal kapufára, majd egy sarokrúgás után Zsirai fejesénél mutatott be bravúrt Zima, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Weitner Ádám: A kidolgozott helyzeteink alapján sokgólos győzelmet kellett volna aratnunk. Jól játszottunk, sokat elmond a játékunkról, hogy az ellenfél legjobbja a kapus volt. Úgy gondolom, a büntetőterületen belül a játékvezető két alkalommal is túlzottan nagyvonalú volt a hazai védőkkel szemben, egyik szituációnál sem ítélt tizenegyest. Sajnálom a srácokat, mert mindenki szívvel-lélekkel küzdött.

Harmati Tamás: Számunkra ebben a mérkőzésben az egy pontnál nem volt több. Minőségben nem tudtuk felvinni azt a pályára, amit szerettünk volna, viszont a szívünk a helyén volt, próbáltunk fegyelmezetten védekezni még akkor is, amikor nagy nyomás alatt volt a kapunk.

A Perutz hazai környezetben zárja a szezont, május 29-én 17 órai kezdéssel az ETO Akadémia lesz az ellenfél.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.