Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. November 14. 16:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen Gyirmóton

Perutz: Gól nélküli döntetlen Gyirmóton

Nehéz helyzetben várta a Gyirmót második csapata elleni találkozót a Pápa, többen betegség, vagy sérülés miatt hiányoztak a kezdőcsapatból.

Gyirmót FC Győr II. – Perutz FC 0-0
Gyirmót, Alcufer stadion. V.:Iványi.

Gyirmót FC Győr II.: Rusák – Csörgő, Kovács, Somogyi-Bakos (Bagó 75.), Mayer M. (Dán 66.), Major, Vogyicska, Karacs, Mayer Á., Ominger, Kirják. Edző: Polyák Gábor.

Perutz FC: Szigeti – Molnár, Nagy, Zsirai, Szalai – Bence, Köles, Iványi, Sandal (Oláh 79.), Szilágyi – Hanzl (Kalász 79.). Edző: Weitner Ádám.

Öt hiányzó nehezítette a Perutz vezetőedzőjének dolgát, aki viszont már számíthatott az eltiltását letöltő Nagy Tamásra. A Perutz FC hivatalos facebook oldalának tájékoztatása szerint jó iramban kezdődött a találkozó, az első negyed óra végén Köles tekerését fogta Rusák, majd újabb 15 perccel később a másik oldalon Szigetinek is akadt dolga, aki előbb Mayer Máté távoli, majd közeli próbálkozását hatástalanította.

Az 50.percben Ominger veszélyesen csapódó lövését tolta fölé a pápai kapus, majd Kirják vette célba a hosszút, sikertelenül. A második játékrész derekán a Perutz percei következtek, a 63.percben Szalai ívelt a hosszúra, ahol Szilágyi érkezett, centerezését Iványi azonban öt méterről fölé lőtte. Még ebben a percben Hanzl és Szilágyi kényszerítőzött, utóbbi az oldalhálót találta el. A 68.percben Ominger átlövését ütötte oldalra Szigeti, a meccs utolsó említésre méltó eseménye Köles kiállítása volt, aki a 83.percben egy szabálytalanság után megkapta második sárgáját.

Polyák Gábor: Két azonos képességű csapat találkozott, egy tipikusan egygólos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Némi hiányérzetem azért van, mert emberelőnyben a rutintalanságunk miatt nem tudtunk helyzeteket kialakítani.

Weitner Ádám: Először is szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy idegenbe is elkísérték a csapatot, végig buzdították a játékosokat, akiknek ez sokat jelentett. A nehézségeink ellenére végig stabilak voltunk, ellenfelünknek kevés lehetősége volt, a második félidőben nekünk volt meccslabdánk. Mostani helyzetünket figyelembe véve nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel.

A Perutz november 21-én 15 órai kezdéssel a Kelen SC-t látja vendégül.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.