Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Február 13. 19:28, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen a tavaszi nyitányon

Perutz: Gól nélküli döntetlen a tavaszi nyitányon

A Pápa vasárnap délután az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában 0-0-s döntetlent játszott a Komárommal.

Perutz FC – Komáromi VSE 0-0

Pápa, Perutz stadion. V.: Kubicsek.

Perutz FC: Szigeti – Iványi, Zsirai, Németh B., Kalász – Bence, Katona, Szilágyi (Hanzl 56.), Hajnal – Márton (Nagy 65.), Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Komáromi VSE: Bánfalvi – Horváth M., Peszmeg, Csernák, Végh, Simigla, Köles, Szecsődi, Göblyös, Schiller, Horváth R. (Tóth 61.). Edző: Bozsik Péter.

A kezdő sípszót követően a komáromiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, folyamatosan nyomás alá helyezték a pápai kaput, a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. Egymás után jöttek a veszélyes sarokrúgások és a harmadik percben Szigetinek védenie is kellett, a hazai kapus Szecsődi bal alsóba tartó lövését hárította. Az első tíz perc után egy szabadrúgás után a Pápa is veszélyeztetett, az előrehúzódó Németh lövését azonban blokkolták a védők. Fél óra játék után Zsirai felívelése találta meg az ötösnél Oláh-t, ám a támadó rosszul találta el a labdát, így odalett az ígéretes lehetőség.

Az 54. percben egy szabadrúgás után Hajnal elé került a kipattanó, lövésére azonban odaért Bánfalvi. A 60.percben megint Hajnal volt az egyik főszereplő, lekészítését Oláh tűzte rá, a komáromi kapus azonban ismét a helyén volt. A folytatásban Csernák két próbálkozása ment el a jobb kapufa mellett, a mérkőzés utolsó momentuma Hanzl lövése volt, ám ebből sem sikerült a győzelmet érő találatot megszerezni. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született.

Weitner Ádám: Az első közel fél órában ránk tudta erőltetni akaratát a Komárom, próbáltunk focizni, de sok labdát veszítettünk, görcsösek voltunk, indokolatlanul szabálytalankodtunk és technikai hibákat vétettünk. A 30. perctől tudtuk rendezni a sorokat és feljavultunk, voltak is ígéretes lehetőségeink, az akarattal, a futómennyiséggel és minőséggel nem volt gond, de a sok pontatlanság miatt nem tudtunk nyerni.

Bozsik Péter: Összességében igazságos eredmény született, igaz az első negyed órában volt egy-két lehetőségünk, később pedig a Perutz alakított ki veszélyt a kapunk előtt. Talán egy hajszállal mi voltunk a jobbak ma, nagyjából az történt a pályán, amit mi akartunk, a végjátékban sajnos pontatlanok voltunk.

A Perutz február 20-án 14 órától a Tatabányával találkozik, a helyszín ismét a Perutz stadion lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.