Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 10. 18:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen a szomszédvári rangadón

Perutz: Gól nélküli döntetlen a szomszédvári rangadón

A pápai együttes 0-0-s döntetlent ért el a Practical-VLS Veszprém otthonában.

Practical-VLS Veszprém – Perutz FC 0-0

Practical-VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás (Krebsz 69.), Major, Gálfi, Somogyi, Kovács, Baldauf, Nagy (Keresztes 80.), Vass, Zachán. Edző: Pető Tamás

Perutz FC: Dénes – Molnár, Nagy, Zsirai, Füredi – Bence, Hanzl (Szalai 86.), Szilágyi (Sandal 58.), Kalász (Iványi 75.), Skriba (Jurik 86.)– Oláh. Edző: Weitner Ádám.

A Perutz FC hivatalos facebook oldalának beszámolója szerint az első félidőben a Pápa, a másodikban pedig a Veszprém állt közelebb a sikerhez. Egy nagyon mély talajú, csúszós pályán két komoly helyzettel kezdtett a Perutz, előbb Oláh jobb sarokba tartó lövését tolta szögletre Héninger, aki Kalász tekerését pedig oldalra ütötte. A 36. percben egy jobb oldali szabadrúgásnál Zsirai elől tisztázott a hazai portás.

A második játékrész Baldauf helyzetével indult, aki kevéssel lőtt a jobb sarok mellé. A folytatásban nem alakult ki komoly lehetőség egyik oldalon sem. A 68.percben Gulyás csúszott rá nyújtott lábbal Sandal Dominikra, ám a piros lap elmaradt. A belépő után kisebb lökdösődés alakult ki a játékosok között, szerencsére a pápai támadó tudta folytatni a játékot, Gulyást pedig rögtön lecserélte Pető Tamás. Az utolsó percekben nagyon nyomott a Veszprém, de derekasan állta a sarat a Perutz.

Weitner Ádám: Sajnálom, hogy a pálya talaja megnehezítette a csapatom dolgát, a mai meccsen a küzdőszellemen, a fegyelmezettségen és a szervezettségen volt a fő hangsúly. Az első félidőben három lehetőségünk adódott, amivel sajnos nem éltünk, mindent egybevetve elégedett vagyok, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy a harmadik helyezett otthonában tudtunk pontot szerezni.

Pető Tamás: Mindent megtettünk a győzelemért, a második félidőben közelebb is álltunk hozzá. Le a kalappal mindkét csapat játékosai előtt, hiszen nemcsak egymással, hanem a pálya talajával is meg kellett küzdeniük, ami fizikálisan sokat kivett belőlük. Összességében igazságosnak mondható a döntetlen.

A Perutz október 17-én 16 órai kezdéssel a Bicskét fogadja.

A tabella:

Fotó: Perutz FC Tabella: MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.