Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Szeptember 23. 21:28, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Facebook oldala

Perutz: Döntetlen hazai pályán

Perutz: Döntetlen hazai pályán

A pápai csapat a 94.percben bekapott góllal a Puskás Akadémia II. ellen 2-2-es döntetlenre végzett az NB III-as labdarúgó-bajnokság 6. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán.

Perutz FC - Puskás Akadémia II. 2-2 (1-1) (Gsz.: Szabó, Skriba ill. Sipos, Latifi)
Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Császár, Koronczai, Böröczky – Kalász (’61 Németh), Baldauf, Szilágyi, Irmes – Skriba (’92 Molnár), Szabó Zs. (’89 Benecz).

Gyors pápai góllal indult a találkozó, a 7. percben Nagy Tamás beadását Szabó Zsolt fejelte a kapu jobb oldalába 1-0. A hazaiak játéka ezután visszaesett, sok labdát adtak el, amiből a felcsútiak többször is veszélyeztették Szigeti kapuját. A 17. percben góllá érett a mezőnyfölény, Sipos egy jó ütemű kiugratás után gurított a jobb sarokba 1-1. Tíz perccel a szünet előtt Szabó lábában volt a második pápai gól, ám kecsegtető helyzetben a jobb kapufa mellé gurított, sőt a hosszabbításban Skriba is elpuskázott egy ziccert, egy középre adást 16-ról lőtt a léc fölé.

A folytatásban is adódtak kisebb lehetőségek mindkét térfélen, ám a legfontosabb események az utolsó percekre maradtak: a 90.percben Koronczai felívelését Németh csúsztatta Skriba elé, aki egy az egyben léphetett ki, majd nagy erővel a kapuba bombázott 2-1. A 94.percben - miközben Koronczait az oldalvonalnál ápolták - szögletet végezhetett el a Puskás, melyet a röviden érkező Latifi a hosszúba csúsztatott, amivel kialakult a 2-2-es végeredmény.

Lengyel Ferenc: Jól kezdtünk, ezután érthetetlen módon húsz percre a Puskás fölénk kerekedett Sajnos megint kijött az, amit korábban már többször említettem, miszerint nincs egy olyan vezéregyénisége a csapatnak, aki a bajban összerántaná a társaságot. Az első félidő második felére kiegyenesedtünk, ült a játékunk, óriási helyzeteket hagytunk ki. Az utolsó másodpercekben megint nem értem mi történt, hagytuk, hogy elmenjen a meccs. Úgy gondolom, férfiasabban kell játszanunk, a csapat érdekében kúszni-mászni kell és elviselni a fájdalmat.

A folytatásban a kiadottól eltérően ismét hazai környezetben lép pályára a Perutz, a Zalaegerszeg kérésére ugyanis felcserélték a pályaválasztói jogot, így a Pápa szeptember 27-én vasárnap 18 órai kezdéssel a ZTE FC II.-t fogadják a Perutz stadionban.

Fotó és szöveg: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.