Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Szeptember 03. 07:54, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veol.hu

Perutz: Csalódást keltő döntetlen a Pénzügyőr vendégeként

Perutz: Csalódást keltő döntetlen a Pénzügyőr vendégeként

Az NB III-as labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában a győzelem nélkül álló Pénzügyőr otthonában léptek pályára a pápai labdarúgók.

A tavalyi gólkirályt, Szabó Zsoltot sérülés miatt nélkülöző Perutz győzelmi szándékkal utazott a Pénzügyőr alakulatához, amelyet a korábbi popénekes, Hevesi Tamás irányít.

A célok dacára a pápaiak gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő ezúttal, nem igazán találták a ritmust. Nem is tudott kialakítani igazán nagy helyzetet a Pápa, mondhatnánk azt is, egyik kapust sem dolgoztatták meg igazán a küzdő felek.
A szünet után láthatóan rendett tett a fejekben Rozmán László vezetőedző, a Perutz nemcsak felpörgött, hanem már sokkal veszélyesebben is futballozott. Ennek köszönhetően Baldauf kétszer, majd Havasi került nagy helyzetbe, ám egyikőjük sem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel.

A Pénzügyőr ezt követően feljavult, kiegyenlítődtek az erőviszonyok, és mindkét csapat több ziccert is kidolgozott, de a gólvonalon nem sikerült átjuttatni a labdát.

Összességében igazságos döntetlen született.

Rozmán László: – Győzelmi szándékkal érkeztünk ide, meg kellett volna nyernünk ezt a találkozót, ezért most csalódottak vagyunk. Úgy vélem azonban, húsz percnyi jó játék kevés a három pont megszerzéséhez.

Pénzügyőr–Pápai Perutz FC 0–0

Budapest. Jv.: Görög M. Pénzügyőr SE: Gábor – Despotovic (Vitelki), Besztercei (Turi), Varga-Sebestyén, Feil (Buzás), Sztrunga, Szigeti, Burka, Nagy B., Szabó B., Kovács G. Edző: Hevesi Tamás.
Pápai Perutz FC: Sánta – Császár (Nagy T.), Vallejos, Jurik (Baldauf), Havasi, Czingráber, Dóczi, Iványi (Benecz), Bohner, Somogyi, Böröczky. Edző: Rozmán László.

Veol.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.