Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2018. Szeptember 16. 20:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Perutz: Az utolsó helyezett otthonában sem sikerült győzni

Perutz: Az utolsó helyezett otthonában sem sikerült győzni

A sereghajtó THSE-Szabadkikötő a 93. percben lőtt góllal egyenlített a Perutz FC ellen az NB III-as labdarúgó bajnokság hetedik fordulójában, így a pápaiak hét meccsen már az ötödik döntetlenjüket érték el.

THSE-Szabadkikötő - Perutz FC 2-2 (1-1)

Gsz.: Wágner 2 ill. Iványi, Füleki
Budapest, Szabadkikötő SE Sporttelep, v.: Borbás (Nyerges, Gordos).

THSE-Szabadkikötő: Czerula - Révész, Gál, Szabó, Liska - Pokó, Tóth (Katona 79), Altorjai (Péter 69), Wágner - Gere, Takács (Gál 72), edző: Németh Gábor. Perutz FC: Sánta - Bohner (Vallejos 46), Dóczi (Somogyi 67), Császár, Böröczky -Baldauf (Füleki 59), Iványi, Szénási, Nagy T., Szabó T. - Havasi, edző: Rozmán László.

Esélyesként utazott a „tintahalak” otthonába a pápai gárda, mely sérülés miatt ezúttal sem számíthatott első számú gólfelelősére, Szabó Zsoltra. Rajta kívül Jurik Patrik, Kozma Máté és Czingráber Máté sem tudta vállalni az összecsapást, Vallejos Dominique viszont már le tudott ülni a kispadra. Ettől függetlenül kimondva is a három pont volt a cél a győzelem nélkül álló fővárosiak pályáján. Vendég szempontból jól is indult a meccs, a hatodik percben Iványi Martin idénybeli harmadik találatát szerezte, egy bedobás után Czerula öklözte a levegőbe a labdát, majd a lehulló játékszert a középpályás átemelte a kapus feje felett 0-1. Húsz perc elteltével első támadásukból egyenlítettek a hazaiak, Wágner lövése csorgott be a hosszú sarokba 1-1.
1-1-es félidő után a második felvonás 16. percében a három perccel korábban pályára lépő Füleki Norbert első gólját szerezte pápai mezben, a nyáron érkezett játékos Nagy Tamás beadását bombázta a sarokba 1-2. A 88. percben tíz emberre fogyatkozott a THSE, Borbás játékvezető Liska Tibort küldte le második sárga lappal a pályáról. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a Perutz sikerét jött megint Wágner, és egy felívelés után Sántát átemelve a 93. percben döntetlenre mentette a párharcot, mely már a pápaiak ötödik pontosztozkodása idén, valamennyi idegenbeli meccsén döntetlen született az idei szezonban. A folytatásban ennél több kell, hogy az együttes megindulhasson felfelé a tabellán.

Rozmán László: Jól kezdtünk, megvoltak a lehetőségeink, korán be is találtunk. Utána a semmiből talált az ellenfél egy gólt, ami teljesen összezavart minket, idegessé váltunk. Szünet után óriási fölényben játszottunk, gólt rúgtunk, 2-1-nél szokás szerint ajtó-ablak helyzetben agyonrúgtuk a kapust, a hosszabbításban történtekre pedig nehéz szavakat találni, ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyerni. Biztos, hogy nincsenek rendben a fejek, mert az nem lehet véletlen, hogy idén már másodszor kapunk az utolsó utáni pillanatban gólt. Megint az jut erre a hétvégére, hogy nyalogatjuk a sebeinket, de meg kellene tanulni már nyerni Borzasztóan csalódott vagyok, már kifogytam a magyarázatokból, egész egyszerűen ezen a szinten ilyen gólokat nem szabad kapni, elől pedig be kell lőni a ziccereket.
A Perutz FC szeptember 23-án Hévízen tesz eleget Magyar Kupa kötelezettségének, szeptember 30-án a bajnokságban pedig következő ellenfele az újonc Nagykanizsa lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 13:46, hétfő | Helyi

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a pápai idősotthon egyik dolgozójának

Tesztelik a Teveli úti idősotthon összes lakóját és dolgozóját, mivel az otthon egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírus-tesztje - jelentette be Dr. Áldozó Tamás polgármester ma délutáni sajtótájékoztatóján.

2020. Augusztus 02. 19:52, vasárnap | Helyi

Győzött a Perutz Sopronban

Sopronból hozta el mindhárom pontot a pápai együttes, amely tizenegyest is hibázott.

2020. Augusztus 02. 17:53, vasárnap | Helyi

Belefulladt egy ember a nagytveli víztározóba

Nem sokkal ezelőtt egy mentőhelikopter szállt le a Nagyteveli víztározó strandjánál.

2020. Augusztus 02. 17:08, vasárnap | Helyi

Balesetet okozott a kivilágítatlan lovas

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.