Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Ügyészség

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.

A vádirat szerint, miután az elkövető a személyautójának megvásárlása után a tulajdonosváltozást nem jelentette be, a kormányhivatal a gépkocsit kivonta a forgalomból. A vádlott ezt követően, hogy az autóval közlekedhessen, 2020. március 2-án, a pápai tartózkodási helyén arra egyik másik személygépkocsi rendszámtábláit szerelte fel. A férfi a gépkocsival még aznap Ajka-Padragkútra akart menni, ám a rendőrök Dobán igazoltatták, és megállapították, hogy az autóra másik jármű hatósági jelzéseit helyezték. Az ügyészség a cselekményét felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt elkövető férfival szemben börtönbüntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától történő eltiltását indítványozta a vádiratában.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 25. 17:54, péntek | Helyi

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött Városlődnél - Ketten meghaltak, öten megsérültek

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

2020. Szeptember 25. 16:29, péntek | Helyi

Pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak, akivel a pápai buszpályaudvaron találkozott

Kerítés és lopás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 47 éves elkövetőt, aki 2019 októberében pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak,

2020. Szeptember 25. 16:26, péntek | Helyi

Kiskorú gyermekei szeme láttára bántalmazta feleségét, éveken át

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal 47 éves férfival szemben, aki közel két éven keresztül, többször a gyermekeik szeme láttára bántalmazta a feleségét.

2020. Szeptember 24. 19:22, csütörtök | Helyi

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.