Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. November 10. 08:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Lezárt akta: ittasan vezetett

Lezárt akta: ittasan vezetett

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 62 éves járművezetővel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint a 62 éves dákai lakos 2019. október 20-án, délelőtt Pápa egyik utcájában személygépkocsival közlekedett, amikor a helyi rendőrkapitányság járőrei igazoltatták. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Az elvégzett vizsgálat alátámasztotta az alkoholfogyasztás tényét, és a férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, amely a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére. Aki ittasan járművet vezet, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.
... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.