Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2020. Október 20. 17:19, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Buszsofőrök verekedtek össze az egyik Pápa környéki faluban

Buszsofőrök verekedtek össze az egyik Pápa környéki faluban

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 44 éves autóbuszvezetővel szemben, aki egy szintén buszsofőr kollégájával fennállt nézeteltérését annak autóbuszán, verekedéssel akarta rendezni.

A vádirat szerint mindkét férfi szerződéses autóbuszokon egy győri üzem munkásait szállította, és járataikkal 2019. október 4-én délután fél négy körül érkeztek meg az egyik Pápa környéki faluba. Miután a sértett autóbuszán leszálló volt, a sofőr a megállóba behajtott, az eközben érkező vádlott pedig a sértett járműve elé állt be.

A vádlott egy korábbi szóváltásuk miatt ekkor leszállt az általa vezetett járműről, és felszállt társának autóbuszára, ahol korábbi szidalmai miatt számon kérte a férfit, közben pedig tenyérrel arcon ütötte. Az álló jármű vezetőülésében helyet foglaló sértettel dulakodni kezdett, kiabált vele, majd ököllel még egyszer arcon ütötte, minek következtében a munkatársa nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak a büntetlen előéletű elkövetővel szemben.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 17:35, csütörtök | Helyi

22 katona tette le az esküjét Pápán

Alapkiképzésük befejezését követően - ünnepélyes körülmények között - huszonkét katona tette le esküjét január 21-én, csütörtökön az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

2021. Január 21. 09:13, csütörtök | Helyi

Elhanyagolta befogadott kutyáját, állatkínzás miatt vádolják

Állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy nő ellen, akinek kutyája a hónapokon át tartó elhanyagolás következtében végül súlyos állapotban került az állatvédők oltalma alá

2021. Január 20. 11:49, szerda | Helyi

Pápa évzáró ingatlanpiaci árai

Ha a 2020-as év ingatlanpiacán zajló eseményekre és behatásokra tekintünk vissza, igen mozgalmas évet összegezhetünk.

2021. Január 20. 11:38, szerda | Helyi

Pápán nyitják meg a Házasság Hete országos rendezvénysorozatot

A Házasság Hete országos rendezvénysorozat nyitó istentisztelete a Pápai Református Templomban lesz 2021. február 7-én, 10 órakor.