Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 27. 11:00, szombat | Helyi sport
Forrás: NB1.hu ; enfocim3.gportal.hu

Pécsre utazik csapatunk

Pécsre utazik csapatunk

A pécsiek mindenképpen visszavágnának a 2 évvel ezelőtt elbukott feljutásért.

Pécs, szombat, 19.00

Az újonc Pécsi MFC ellen készül a Lombard Pápa. A tabella ötödik helyén álló együttesünk a harmadik helyezett Pécsen szerepelnek szombaton 19 órakor a Stadion utcába.

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az élvonalban, a Lombard egyszer döntetlent játszott, egyszer nyert és kétszer kikapott piros-feketék ellen. Ennek ellenére a pápai szurkolók bíznak a csapatban és optimistán tekintenek a mérkőzés elé, hisz ismerik Véber György és csapatának elszántságát, akikben mindenkor benne van a jó erdmény.

Mészáros Ferenc (Pécs): - Senki nem örült a vereségnek, ha a Barcelonától kapnánk ki, akkor sem lenne így. Ahogy nyilatkoztam, a győzelmeket is elfelejtjük, a tanulságokat levonjuk, és megyünk tovább. Erős középcsapat a Pápa, van egy stílusa és előfordul, hogy szépen játszik. A szurkolókat akarjuk szórakoztatni, az ő megtartásuk a legfőbb célunk.
Véber György (Lombard): - Könnyű helyzetben voltam, a héten semmi mást nem kellett, csak a helyzetkihasználás fontosságát hangsúlyoznom. A játékunk - a DVTK elleni meccset kivéve -, eddig rendben volt, így a helyzet borzasztóan egyszerű: tíz helyzetből három-négyet ki kell használni, és akkor megvan a mérkőzés. Minden eddigi mérkőzésen kidolgoztunk sok helyzetet, csak kevés gólt lőttünk, de nagyobb gond lenne, ha helyzetünk sem lenne. Bízom benne, hogy ez javul, ha a játék marad ilyen színvonalú, akkor jó eséllyel újabb pontokat szerezhetünk.

A várható összeállítások
Pécs: Dibusz- Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei - Horváth Zs., Scepanovic, Pintér A., Nagy O.- Bajzát, Gyánó
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava - Lovrencsics, Varga G., Quintero - Ferenczi

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 15:05, hétfő | Külföld

Iráninak álcázták magukat orosz kiberbűnözők, 20 országban csaptak le

Orosz hackerek egy csoportja iráni kiberbűnözőnek álcázva magát számos ország ellen intézett kibertámadást – közölték hétfőn amerikai és brit hivatalos források.

2019. Október 21. 15:05, hétfő | Kék hírek

Elítéltek idősek kifosztásáért és kirablásáért egy fővárosi nőt

Nem jogerősen 12 év fegyházbüntetésre ítélt a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi bíróság egy 43 éves nőt, aki idős korú, egyedül elő sértettek kifosztására, kirablására „specializálódott”

2019. Október 21. 14:04, hétfő | Belföld

Csökkent a hazai földgázfogyasztás

A hazai földgázfelhasználás 9883 millió köbméter volt tavaly, 413 millió köbméterrel kevesebb, mint 2017-ben

2019. Október 21. 13:01, hétfő | Belföld

A gyorsaság és az együttműködés a kibervédelem alapja

A kibervédelem alapja a gyors reagálás a fenyegetésekre, és a szakemberek közötti hatékony együttműködés