Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 27. 11:00, szombat | Helyi sport
Forrás: NB1.hu ; enfocim3.gportal.hu

Pécsre utazik csapatunk

Pécsre utazik csapatunk

A pécsiek mindenképpen visszavágnának a 2 évvel ezelőtt elbukott feljutásért.

Pécs, szombat, 19.00

Az újonc Pécsi MFC ellen készül a Lombard Pápa. A tabella ötödik helyén álló együttesünk a harmadik helyezett Pécsen szerepelnek szombaton 19 órakor a Stadion utcába.

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az élvonalban, a Lombard egyszer döntetlent játszott, egyszer nyert és kétszer kikapott piros-feketék ellen. Ennek ellenére a pápai szurkolók bíznak a csapatban és optimistán tekintenek a mérkőzés elé, hisz ismerik Véber György és csapatának elszántságát, akikben mindenkor benne van a jó erdmény.

Mészáros Ferenc (Pécs): - Senki nem örült a vereségnek, ha a Barcelonától kapnánk ki, akkor sem lenne így. Ahogy nyilatkoztam, a győzelmeket is elfelejtjük, a tanulságokat levonjuk, és megyünk tovább. Erős középcsapat a Pápa, van egy stílusa és előfordul, hogy szépen játszik. A szurkolókat akarjuk szórakoztatni, az ő megtartásuk a legfőbb célunk.
Véber György (Lombard): - Könnyű helyzetben voltam, a héten semmi mást nem kellett, csak a helyzetkihasználás fontosságát hangsúlyoznom. A játékunk - a DVTK elleni meccset kivéve -, eddig rendben volt, így a helyzet borzasztóan egyszerű: tíz helyzetből három-négyet ki kell használni, és akkor megvan a mérkőzés. Minden eddigi mérkőzésen kidolgoztunk sok helyzetet, csak kevés gólt lőttünk, de nagyobb gond lenne, ha helyzetünk sem lenne. Bízom benne, hogy ez javul, ha a játék marad ilyen színvonalú, akkor jó eséllyel újabb pontokat szerezhetünk.

A várható összeállítások
Pécs: Dibusz- Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei - Horváth Zs., Scepanovic, Pintér A., Nagy O.- Bajzát, Gyánó
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava - Lovrencsics, Varga G., Quintero - Ferenczi

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 07:04, csütörtök | Külföld

Ausztrál őslakosok több ezer éves akvakultúrájának újabb részei tárultak fel a tűzvész nyomán

Az ausztrál őslakosok által több ezer éve épített csatornarendszer újabb részei tárultak fel Victoria államban, ahol a sűrű növényzet a bozóttüzek martalékává vált.

2020. Január 23. 06:59, csütörtök | Kék hírek

Halálra gázoltak egy gyalogló férfit az M5-ösön

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogló férfit az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gyál közelében szerda éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. Január 23. 06:55, csütörtök | Belföld

Nyilvánosságra hozzák a keresztféléves eljárás ponthatárait

Csütörtökön hozzák nyilvánosságra a felvi.hu oldalon a februárban induló keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárait.

2020. Január 23. 06:54, csütörtök | Külföld

Nyolc embert ítéltek el terrorizmus vádjával Koszovóban

Terrorista cselekedet előkészítése és Koszovó stabilitásának aláásása miatt nyolc embert ítélt kettőtől 12 évig tartó börtönbüntetésre a pristinai bíróság szerdán