Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2011. Augusztus 27. 11:00, szombat | Helyi sport
Forrás: NB1.hu ; enfocim3.gportal.hu

Pécsre utazik csapatunk

Pécsre utazik csapatunk

A pécsiek mindenképpen visszavágnának a 2 évvel ezelőtt elbukott feljutásért.

Pécs, szombat, 19.00

Az újonc Pécsi MFC ellen készül a Lombard Pápa. A tabella ötödik helyén álló együttesünk a harmadik helyezett Pécsen szerepelnek szombaton 19 órakor a Stadion utcába.

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az élvonalban, a Lombard egyszer döntetlent játszott, egyszer nyert és kétszer kikapott piros-feketék ellen. Ennek ellenére a pápai szurkolók bíznak a csapatban és optimistán tekintenek a mérkőzés elé, hisz ismerik Véber György és csapatának elszántságát, akikben mindenkor benne van a jó erdmény.

Mészáros Ferenc (Pécs): - Senki nem örült a vereségnek, ha a Barcelonától kapnánk ki, akkor sem lenne így. Ahogy nyilatkoztam, a győzelmeket is elfelejtjük, a tanulságokat levonjuk, és megyünk tovább. Erős középcsapat a Pápa, van egy stílusa és előfordul, hogy szépen játszik. A szurkolókat akarjuk szórakoztatni, az ő megtartásuk a legfőbb célunk.
Véber György (Lombard): - Könnyű helyzetben voltam, a héten semmi mást nem kellett, csak a helyzetkihasználás fontosságát hangsúlyoznom. A játékunk - a DVTK elleni meccset kivéve -, eddig rendben volt, így a helyzet borzasztóan egyszerű: tíz helyzetből három-négyet ki kell használni, és akkor megvan a mérkőzés. Minden eddigi mérkőzésen kidolgoztunk sok helyzetet, csak kevés gólt lőttünk, de nagyobb gond lenne, ha helyzetünk sem lenne. Bízom benne, hogy ez javul, ha a játék marad ilyen színvonalú, akkor jó eséllyel újabb pontokat szerezhetünk.

A várható összeállítások
Pécs: Dibusz- Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Törtei - Horváth Zs., Scepanovic, Pintér A., Nagy O.- Bajzát, Gyánó
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava - Lovrencsics, Varga G., Quintero - Ferenczi

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 16:07, péntek | Belföld

Vasárnaptól ismét kötelező a katolikus híveknek a szentmise

Ismét kötelező a katolikus híveknek vasárnaponként szentmisén részt venniük, miután a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia visszavonta a korábbi általános felmentést - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata az MTI-t.

2021. Május 14. 15:06, péntek | Belföld

Lejárt a kutyák veszettség elleni oltására adott türelmi idő

A korlátozások fokozatos feloldásához igazodva lejárt a kutyák kötelező, veszettség elleni oltására adott türelmi idő - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtöki felhívásában.

2021. Május 14. 14:05, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy késelőt a fővárosban

Megszúrtak egy férfit Budapesten, a XV. kerületben csütörtök délután, a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.

2021. Május 14. 13:04, péntek | Külföld

Villám csapott egy indiai erdőbe, 18 elefánt pusztult el

Egy 18 elefántból álló csorda tetemeit találták meg az északkelet-indiai Asszam államban, miután a Kandoli védett erdőbe villám csapott.