Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 18. 21:46, péntek | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Pápára jön a Böde Dani!

Pápára jön a Böde Dani!

A Ferencváros és a válogatott kiváló csatára a pápai nevelésű Radó Andrással érkezik városunkba, az elkészült műfüves pályák átadására.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályaépítési programjának keretein belül 2016-os illetve 2017-es ütemezéssel a Sportcsarnok és a Perutz Stadion közötti területen Pápa Város Önkormányzata a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal közösen két műfüves pályát épít. Az elmúlt hetekben az egykori teniszpályák helyén egy 22x42 méteres játékteret alakított ki a kivitelező cég 30 millió forintos keretösszegből. A beruházás a tervezett határidőn belül befejeződött, a klub az ünnepélyes pályaavatást november 23-án (szerdán) 16.30 órakor tartja. Az ünnepség során az önkormányzat és a TAO támogatók csapata, valamint a PELC ifjú labdarúgói játszanak barátságos mérkőzéseket. Az esemény meghívott vendégei Böde Dániel és Radó András, a Ferencváros játékosai lesznek. Várhatóan 17:45-től a két labdarúgó a Városi Sportcsarnok VIP termében dedikálással egybekötött élménybeszámolót tart majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -