Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Április 15. 20:55, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Öt gólt lőtt idegenben a Perutz

Öt gólt lőtt idegenben a Perutz

Gólgazdag mérkőzésen győzte le a Devecser csapatát a Pápa.

Már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a Perutz, ám rögtön jött a devecseri válasz, a 6. percben ismét döntetlent mutatott az eredményjelző. Pető 28. percben lőtt találatára már nem volt válasza a hazaiaknak, a második játékrészben pedig még tovább tudta növelni előnyét a Perutz. Cser, majd Nagy is betalált a 65. és a 66. minutumban. A 72. percben Sipos révén szépítettek a vendégek, ám a 85. percben újra a Pápa örülhetett, ismét Cser talált be, ezzel kialakult az 5:2-es végeredmény.

Kun-Szabó Attila: Ősszel nehéz mérkőzésen, az utolsó percben lőtt góllal gyűrtük le a Devecsert, a mostani meccs épp az ellenkezője volt, végig uraltuk a találkozót, jobban alkalmazkodtunk a vizes műfűhöz, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Örülök, hogy folytattuk jó sorozatunkat és ma is bizonyítottuk, hogy hatékony a támadójátékunk. (Pápai Médiacentrum)

A Perutz április 23-án 17 órai kezdéssel a Pétet fogadja.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.