Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. Augusztus 26. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Veretlenül várta a vasárnapi mérkőzést a pápai csapat, a még nyeretlen Sárvár ellen.

A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, irányították a játékot, a mezőnyfölény a 10. percben érett helyzetté, amely azonban kimaradt. A félidő közepén tizenegyeshez jutott a Perutz, melyet Szabó Zsolt higgadtan értégesített.

A második játékrészben a sárvári csapat kiegyenlített, Skriba szabadrúgása talált utat a sorfal alatt a pápai kapuba. A hajrára Hanzl kiállítása miatt emberhátrányba került a Pápa, a Sárvár azonban nem tudott élni a lehetőséggel, maradt az 1:1-es döntetlen, amely igazságosnak mondható a látottak alapján.

Lengyel Ferenc: Nyernünk kellett volna, mert jobb csapat vagyunk a Sárvárnál, ugyanakkor nem vagyunk gépek, néha hibázunk. A vezető találat után talán a kelleténél is jobban megnyugodtunk, ezért a szünetben próbáltam felrázni a csapatot. Reális az 1-1, bár a játékvezető belenyúlt a meccsbe, amikor egy tiszta szerelést szabálytalanságnak látott, ebből egyenlített a Sárvár. A második játékrészben lassan futballoztunk, nem járattuk a széleket, a Sárvár pedig szervezetten védekezett, amit nem tudtunk feltörni.

Lazic Bojan: A második félidőben nagyon jól játszottunk, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Ha az utolsó passzaink pontosabban lettek volna, biztos vagyok benne, hogy ma három ponttal gazdagodunk, de így sem vagyok elégedetlen, gratulálok a csapatomnak (Pápa-ma.hu).

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

2020. Július 04. 11:04, szombat | Helyi

Birtokba vették az új pályát a pápai futók

A pápai futók közösségének apraja-nagyja összegyűlt szombaton délelőtt a Külső-Várkertben, ahol átadták az újonnan elkészült, egy kilométer hosszú, rekortán borítású futókört.

2020. Július 03. 16:01, péntek | Helyi

Köszönet az egészségügyi és a szociális dolgozóknak – Semmelweis-nap Döbröntén

Rendhagyó helyszínen, a pápai önkormányzat döbröntei turistaházának udvarán gyűltek össze Semmelweis-napon a Pápa és környéke egészségügyi és szociális ellátó intézményeinek munkatársai.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.