Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Augusztus 26. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Veretlenül várta a vasárnapi mérkőzést a pápai csapat, a még nyeretlen Sárvár ellen.

A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, irányították a játékot, a mezőnyfölény a 10. percben érett helyzetté, amely azonban kimaradt. A félidő közepén tizenegyeshez jutott a Perutz, melyet Szabó Zsolt higgadtan értégesített.

A második játékrészben a sárvári csapat kiegyenlített, Skriba szabadrúgása talált utat a sorfal alatt a pápai kapuba. A hajrára Hanzl kiállítása miatt emberhátrányba került a Pápa, a Sárvár azonban nem tudott élni a lehetőséggel, maradt az 1:1-es döntetlen, amely igazságosnak mondható a látottak alapján.

Lengyel Ferenc: Nyernünk kellett volna, mert jobb csapat vagyunk a Sárvárnál, ugyanakkor nem vagyunk gépek, néha hibázunk. A vezető találat után talán a kelleténél is jobban megnyugodtunk, ezért a szünetben próbáltam felrázni a csapatot. Reális az 1-1, bár a játékvezető belenyúlt a meccsbe, amikor egy tiszta szerelést szabálytalanságnak látott, ebből egyenlített a Sárvár. A második játékrészben lassan futballoztunk, nem járattuk a széleket, a Sárvár pedig szervezetten védekezett, amit nem tudtunk feltörni.

Lazic Bojan: A második félidőben nagyon jól játszottunk, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Ha az utolsó passzaink pontosabban lettek volna, biztos vagyok benne, hogy ma három ponttal gazdagodunk, de így sem vagyok elégedetlen, gratulálok a csapatomnak (Pápa-ma.hu).

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 10:00, csütörtök | Helyi

21. századi technológia a pápai Korona Gyógyszertárban

Egy szoba méretű gyógyszerkiadó robot dolgozik a Csóka körforgalomnál található patika alagsorában. Amióta "Róbert" munkába állt, gyakorlatilag megszűnt a sorban állás, miközben többen vásárolnak a gyógyszertárban, mint korábban.

2019. November 20. 18:43, szerda | Helyi

Szombaton teljes útzár mellett aszfaltozzák a Téglagyári úti körforgalmat

Mától (csütörtök) félpályás útlezárás mellett kisebb kiegészítő szakaszokat látnak el új burkolattal, szombaton pedig teljes lezárás mellett aszfaltozzák le az új körforgalmat.

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.