Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2019. Augusztus 26. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Veretlenül várta a vasárnapi mérkőzést a pápai csapat, a még nyeretlen Sárvár ellen.

A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, irányították a játékot, a mezőnyfölény a 10. percben érett helyzetté, amely azonban kimaradt. A félidő közepén tizenegyeshez jutott a Perutz, melyet Szabó Zsolt higgadtan értégesített.

A második játékrészben a sárvári csapat kiegyenlített, Skriba szabadrúgása talált utat a sorfal alatt a pápai kapuba. A hajrára Hanzl kiállítása miatt emberhátrányba került a Pápa, a Sárvár azonban nem tudott élni a lehetőséggel, maradt az 1:1-es döntetlen, amely igazságosnak mondható a látottak alapján.

Lengyel Ferenc: Nyernünk kellett volna, mert jobb csapat vagyunk a Sárvárnál, ugyanakkor nem vagyunk gépek, néha hibázunk. A vezető találat után talán a kelleténél is jobban megnyugodtunk, ezért a szünetben próbáltam felrázni a csapatot. Reális az 1-1, bár a játékvezető belenyúlt a meccsbe, amikor egy tiszta szerelést szabálytalanságnak látott, ebből egyenlített a Sárvár. A második játékrészben lassan futballoztunk, nem járattuk a széleket, a Sárvár pedig szervezetten védekezett, amit nem tudtunk feltörni.

Lazic Bojan: A második félidőben nagyon jól játszottunk, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Ha az utolsó passzaink pontosabban lettek volna, biztos vagyok benne, hogy ma három ponttal gazdagodunk, de így sem vagyok elégedetlen, gratulálok a csapatomnak (Pápa-ma.hu).

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 00:00, vasárnap | Helyi

Új okospadok kerültek Pápára

Az ország több városában lehet látni hasonló eszközöket, amelyeken nemcsak pihenni, de telefont tölteni és „wifizni” is lehet.

2019. Szeptember 14. 09:44, szombat | Helyi

Egy igazán különleges programra invitálják a pápaiakat

Az éjszaka titokzatos élőlényeit fogja bemutatni az érdeklődőknek egy denevérkutató és egy hidrobiológus, a pápai Külső-Várkertben.

2019. Szeptember 13. 21:25, péntek | Helyi

Süle Zsolt szerint a Fidesz a 2014-es ígéreteinek több mint a felét nem teljesítette

A jobbikos képviselő 30 nap-30 megvalósulatlan ígéret címmel, a választásokig hátralévő időben, minden nap egy-egy olyan korábbi fideszes ígéretet mutat be a közösségi médiában, amely szerinte nem teljesült ebben a ciklusban.

2019. Szeptember 13. 08:39, péntek | Helyi

Áldozó Tamás: Egykor a Várkertfürdő is csak egy folt volt a térképen

A Pápai Polgári Kör soron következő összejövetelére dr. Áldozó Tamás polgármester-jelöltet és a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjeit hívták meg.