Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 26. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Nem bírt a Sárvárral a Perutz

Veretlenül várta a vasárnapi mérkőzést a pápai csapat, a még nyeretlen Sárvár ellen.

A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, irányították a játékot, a mezőnyfölény a 10. percben érett helyzetté, amely azonban kimaradt. A félidő közepén tizenegyeshez jutott a Perutz, melyet Szabó Zsolt higgadtan értégesített.

A második játékrészben a sárvári csapat kiegyenlített, Skriba szabadrúgása talált utat a sorfal alatt a pápai kapuba. A hajrára Hanzl kiállítása miatt emberhátrányba került a Pápa, a Sárvár azonban nem tudott élni a lehetőséggel, maradt az 1:1-es döntetlen, amely igazságosnak mondható a látottak alapján.

Lengyel Ferenc: Nyernünk kellett volna, mert jobb csapat vagyunk a Sárvárnál, ugyanakkor nem vagyunk gépek, néha hibázunk. A vezető találat után talán a kelleténél is jobban megnyugodtunk, ezért a szünetben próbáltam felrázni a csapatot. Reális az 1-1, bár a játékvezető belenyúlt a meccsbe, amikor egy tiszta szerelést szabálytalanságnak látott, ebből egyenlített a Sárvár. A második játékrészben lassan futballoztunk, nem járattuk a széleket, a Sárvár pedig szervezetten védekezett, amit nem tudtunk feltörni.

Lazic Bojan: A második félidőben nagyon jól játszottunk, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Ha az utolsó passzaink pontosabban lettek volna, biztos vagyok benne, hogy ma három ponttal gazdagodunk, de így sem vagyok elégedetlen, gratulálok a csapatomnak (Pápa-ma.hu).

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.