Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Április 09. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nehéz helyzetben lévő családoknak segített húsvét alkalmából az OTP Ingatlanpont pápai irodájának csapata

Nehéz helyzetben lévő családoknak segített húsvét alkalmából az OTP Ingatlanpont pápai irodájának csapata

Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központjának közreműködésével tartós élelmiszer csomagokat állítanak össze, több pápai család számára, valamint egy kiválasztott család ünnepét, egy nagy értékű ajándékkal teszi szebbé az OTP Ingatlanpont pápai irdájának csapata.

Nem ez az első jótékonysági akciója az ingatlanpontosoknak, karácsony előtt öszesen 400 ezer forint értékben vásároltak ajándékokat. Ahogy akkor, most is nehéz sorsú családokat választottak ki, melybenPápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központja volt az iroda segítéségére.

Győrffy Tamás irodavezetőtől megtudtuk, már akkor hagyományteremtő szándékkal kezdték meg a segítségnyújtást, az akkori akciójuk folytatása ez a mostani. Az ingatlaniroda munkatársai, lévén, hogy ingyenes tanácsodással is várják az érdeklődőket, gyakran találkoznak nehezebb sorsú családokkal. Az iroda dolgozói közösen fogalmazták meg azt a szándékot, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek az ünnepek közeledtével.

Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője köszönetet mondott az iroda dolgozóinak a nagylelkű felajánlásért. Mint mondta, mindig vannak olyan családok a látókörükben, akik segítségre szorulnak, különösen igaz ez a mostani helyzetben. A családsegítő szolgálat azonban saját forrásaiból nem mindig tud kellő mértékű segítséget adni a számukra, ezért nagy szükség van a mostanihoz hasonló felajánlásokra.

Az iroda 50 ezer forinttal támogatta tartós élelmiszer csomagok összeállítását, illetve szintén 50 ezer forint értékben, egy kiválasztott család számára vásároltak ajándékot húsvét alkalmából.

Petz Judit, a kiválasztott család nevében köszönetet mondott az ingatlanpont munkatársainak az önzetlen felajánlásért. Mint mondta, három gyermeket nevelnek, akiknek egy régóta dédelgetett álma valósulhatott meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.