Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2018. Október 14. 18:58, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Négyet kapott a Perutz Komáromban

Négyet kapott a Perutz Komáromban

Egy héttel ezelőtt hazai pályán is gyenge játékkal rukkolt elő a pápai csapat, mely gól nélküli döntetlenre volt elég a Sárvár ellen, a mai napon azonban nagy arányú vereség lett a vége.

Komárom VSE - Perutz FC 4-1 (3-0) Gsz.: Tóth P. 2, Kenesei, Végh ill. Szabó Zs.

Komárom, Molaji Sporttelep, v.: Gaál (Rigó, Péntek).

Komárom VSE: Rigó - Módi, Schiller (Göblyös 55.), Végh (Kiss 74.), Tóth I., Tóth P., Katona, Hajba, Kenesei (Vincze 85.), Végh, Koronczai, edző: Bozsik Péter.

Perutz FC: Sánta - Böröczky, Császár, Dóczi, Szénási (Szabó T. 60.) - Somogyi, Iványi (Udvardi 76.), Bohner, Ivancsics - Füleki (Havasi 60.), Szabó Zs., edző: Rozmán László.

Idegenben igyekezett feledtettni a Sárvár elleni vereséggel felérő döntetlent a pápai alakulat, ami viszont nem ígérkezett könnyű feladatnak, hiszen a nyáron alaposan megerősített és Bozsik Péter által kiválóan összerakott Komáromhoz utazott a csapat, mely egyre jobb formájának köszönhetően már a dobogót ostromolja. Rozmán László két helyen változtatott az elmúlt héthez képest, Böröczky és Füleki is bekerült a kezdőbe.

Vendég szempontból rosszul alakult az első félidő, hiszen húsz perc játék után már 2-0 állt az eredményjelzőn, a 17. percben egy szöglet után előbb Tóth mattolta Sántát, majd négy minutummal később egy labdavesztés utáni kontratámadás végén Végh duplázta meg a komáromi előnyt. A folytatásban összekapta magát a Pápa, több lehetősége is volt a szépítésre, sőt az egyenlítésre, ezek azonban kimaradtak. A rendes játékidő utolsó percében a rutinos Kenesei is betalált, háromra növelve a hazai előnyt.

A második felvonásban húsz perc elteltével Szabó Zsolt fejjel szépített, hat perccel később azonban Tóth megszerezte csapata negyedik, saját maga második gólját, amivel eldőlt a mérkőzés, pedig Havasi többször is közel állt a gólhoz, csak rendre rossz megoldást választott. A hátralévő időben az eredmény nem változott, a Perutz elöl és hátul is ismét olyan hibákat követett el, amik ezen a szinten nem férnek bele.

Rozmán László: Megint dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, húsz perc után már 2-0 volt. Ezután összeszedtük magunkat, a 20. és 40. perc között egykapuztunk, végre úgy futballoztunk, ahogy szeretném, sorra alakítottuk ki a lehetőségeket, melyek sajnos kimaradtak, sőt véleményem szerint les címén egy szabályos góltól is megfosztottak minket. Két perccel később két méterről agyonrúgtuk a kapust, és ahogy lenni szokott, a futball büntetett, amivel eldőlt a meccs. Borzasztó hibákat követtünk el elöl és hátul is, nem volt benne a meccsben ez a súlyos vereség, legalább annyi helyzetünk volt, mint a Komáromnak, csak mi képtelenek vagyunk ezeket gólra váltani.

A Perutz október 21-én vasárnap 14 órai kezdéssel a Mol Vidi II. ellen javíthat.

A képet köszönjük Patrik nevű olvasónknak

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 07:28, szombat | Helyi

Árokba borult egy autó Nyárád és Nemesszalók között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután, a 834-es út Nyárád és Nemesszalók közötti szakaszán.

2020. Január 17. 09:43, péntek | Helyi

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Január 16. 20:22, csütörtök | Helyi

Lakástűzben meghalt egy férfi a Vak Bottyán utcában

Meghalt egy ember Pápán, miután a Vak Bottyán utcában levő ház egyik helyiségében tűz keletkezett - írja a Veol.hu.

2020. Január 16. 12:15, csütörtök | Helyi

Kannabisz volt a Pápán lefoglalt kábítószergyanús anyag

Az egyik belvárosi lakótelep parkolójában talált anyagról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy THC-t tartalmaz, vagyis kannabisz volt a lefoglalt egy kilogramm anyag.