Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2020. Szeptember 13. 22:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Facebook oldala

Nagyot küzdött a pontszerzésért a Perutz

Nagyot küzdött a pontszerzésért a Perutz

Közel egy félidőt játszott emberhátrányban a pápai csapat.

Perutz FC – Komárom 1-1 (1-0) Gsz.: Hanzl ill. Tóth

Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Koronczai, Császár (’46 Szilágyi), Böröczky – Bence, Kalász (’46 Baldauf), Hanzl, Irmes – Skriba, Szabó Zs. (’70 Molnár), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Komárom: Szabó – Parázs, Eszlátyi, Végh, Simigla, Tóth P., Vincze, Molnár, Göblyös, Módi, Végh, vezetőedző: Bozsik Péter.

A mérkőzésen a Perutz szerezte meg a vezetést, a 38.percben Hanzl Máté megpattanó szabadrúgása került a gólvonal mögé. A folytatásban is a középpályás került főszerepbe, aki az 53.percben megkapta második sárga lapját és kiállította a játékvezető.

A 63. percben Szabó Zsolt beadását Skriba Máté továbbította Szilágyi Adrián elé, aki hatalmas ziccerben mellé gurított. Egészen a 75.percig hősiesen védekezett a kontrákra berendezkedő hazai alakulat, ekkor azonban a tizenhatos csücskéről Tóth a hosszúba tekert 1-1. A 80.percben egy balról érkező labdát a kapu torkából Parázs belsőzött fölé, a hátralévő időben pedig derekasan állta a sarat csapatunk, mely igazságosnak mondható döntetlenre végzett. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezetői hármas sajnos nem tudott felnőni a meccs színvonalához, az biztos, hogy ezen az estén a leggyengébb teljesítményt Kubicsek Máté játékvezető nyújtotta - írja a Perutz Facebook oldala.

Lengyel Ferenc: Valami olyasmit keresünk mi edzők és a nézők, amit ma a játékosaim bemutattak. Utolsó leheletükig küzdöttek, mindent beleadtak, amit szerencsére értékelt a közönség. Nagy dicséret illeti őket, hiszen jól reagálták le a kiállítást és azt is, amit a játékvezető művelt. Összességében reális a döntetlen, igazi lélekemelő pontszerzés volt ez.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 12:56, péntek | Helyi

Orvvadászokat fogtak el a pápai rendőrök

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 53 és a 67 éves győri lakosokat.

2020. Szeptember 18. 12:24, péntek | Helyi

Feloldják a zárlatot a pápai kórházban

A kórház belgyógyószati és szülészet-nőgyógyászati osztályán a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya szeptember 3-tól zárlatot rendelt el.

2020. Szeptember 18. 08:30, péntek | Helyi

Volán mögé ült az eltiltott vezető, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 27 éves helyi lakost.