Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2019. Szeptember 15. 19:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Veretlenül várta a Ménfőcsanak elleni mérkőzést a pápai csapat, amely azonban nagy arányú verést kapott Győr megyei riválisától.

Második helyről, esélyesként készülhetett a Perutz a Ménfőcsanak elleni találkozóra, ennek megfelelően pápai helyzetekkel is kezdődött a mérkőzés, az első 20 percben mindkét nagy lehetőségét elpuskázta a Pápa. A Ménfőcsanak gyakorlatilag az első igazi támadását követően betalált, egy szögletet követően Németh Bence fejelt a hálóba.

Tíz perccel később aztán újabb gólnak örülhettek a vendégek, egy labdaszerzés után Serfőző lőtt a pápai kapuba.

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, hiába játszott mezőnyfölényben a hazai csapat, nem tudott igazán veszélyes lenni, sőt a 70. percben a vendégek el is döntötték a mérkőzést, megszerezve harmadik góljukat. A hátralévő időben még a szépítés sem jött össze a Szigetit és Császárt is nélkülözni kényszerülő Perutznak, amely jelentős, három gólos vereséget szenvedett hazai pályán.

PÁPAI PERUTZ FCHEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK 0-3

Lengyel Ferenc: Úgy érzem, magunkat vertük meg. Jól kezdtünk, sajnos a ziccereinket nem tudtuk értékesíteni, utána pedig az ellenfél tíz perc alatt kétszer is megbüntette a hibáinkat. A második félidőben tudásunkhoz mérten mindent megtettünk, négy csatárral támadtunk, be is szorítottuk őket, egy szögletből azonban megkaptuk a mindent eldöntő találatot. Megtettünk mindent, ám közelről, távolról, fejesből, pontrúgásból, akcióból sem tudtunk gólt szerezni, minden csapat életében van ilyen, amikor semmi sem sikerült. Nekünk ez ma jött el. (Pápa-ma.hu)

Fotó: Veol.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

2020. Július 04. 11:04, szombat | Helyi

Birtokba vették az új pályát a pápai futók

A pápai futók közösségének apraja-nagyja összegyűlt szombaton délelőtt a Külső-Várkertben, ahol átadták az újonnan elkészült, egy kilométer hosszú, rekortán borítású futókört.

2020. Július 03. 16:01, péntek | Helyi

Köszönet az egészségügyi és a szociális dolgozóknak – Semmelweis-nap Döbröntén

Rendhagyó helyszínen, a pápai önkormányzat döbröntei turistaházának udvarán gyűltek össze Semmelweis-napon a Pápa és környéke egészségügyi és szociális ellátó intézményeinek munkatársai.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Helyi

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.