Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Szeptember 15. 19:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Nagy pofont kapott a Perutz hazai pályán

Veretlenül várta a Ménfőcsanak elleni mérkőzést a pápai csapat, amely azonban nagy arányú verést kapott Győr megyei riválisától.

Második helyről, esélyesként készülhetett a Perutz a Ménfőcsanak elleni találkozóra, ennek megfelelően pápai helyzetekkel is kezdődött a mérkőzés, az első 20 percben mindkét nagy lehetőségét elpuskázta a Pápa. A Ménfőcsanak gyakorlatilag az első igazi támadását követően betalált, egy szögletet követően Németh Bence fejelt a hálóba.

Tíz perccel később aztán újabb gólnak örülhettek a vendégek, egy labdaszerzés után Serfőző lőtt a pápai kapuba.

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, hiába játszott mezőnyfölényben a hazai csapat, nem tudott igazán veszélyes lenni, sőt a 70. percben a vendégek el is döntötték a mérkőzést, megszerezve harmadik góljukat. A hátralévő időben még a szépítés sem jött össze a Szigetit és Császárt is nélkülözni kényszerülő Perutznak, amely jelentős, három gólos vereséget szenvedett hazai pályán.

PÁPAI PERUTZ FCHEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK 0-3

Lengyel Ferenc: Úgy érzem, magunkat vertük meg. Jól kezdtünk, sajnos a ziccereinket nem tudtuk értékesíteni, utána pedig az ellenfél tíz perc alatt kétszer is megbüntette a hibáinkat. A második félidőben tudásunkhoz mérten mindent megtettünk, négy csatárral támadtunk, be is szorítottuk őket, egy szögletből azonban megkaptuk a mindent eldöntő találatot. Megtettünk mindent, ám közelről, távolról, fejesből, pontrúgásból, akcióból sem tudtunk gólt szerezni, minden csapat életében van ilyen, amikor semmi sem sikerült. Nekünk ez ma jött el. (Pápa-ma.hu)

Fotó: Veol.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.