Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Október 18. 20:13, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Facebook oldala

Nagy küzdelemben maradt alul a 70 percig emberhátrányban futballozó Perutz

Nagy küzdelemben maradt alul a 70 percig emberhátrányban futballozó Perutz

Császár korai kiállítása miatt már a 18. percben 10 emberre fogyatkozott a pápai csapat, amely így is rászolgált volna az egy pont megszerzésére.

Perutz FC - FC Nagykanizsa 1:2 (0:1) Gólszerző: Hanzl, ill. Szabó P., Péntek

Perutz FC: Horváth – Nagy T., Császár, Koronczai, Böröczky – Zsirai, Baldauf (’32 Bence), Kalász, Hanzl, Skriba – Szabó Zs. (’72 Szilágyi), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

FC Nagykanizsa: Borsi – Papp, Szegleti, Török (’63 Lőrincz), Kretz, Szabó P. (’63 Kovács), Vass (’77 Péntek), Nagy B. (’68 Bagó), Horváth B., Major, Béli, vezetőedző: Koller Zoltán.

Rosszul kezdőd a mérkőzés a Perutz számára, hiszen a 17.percben Császár könyöklésért megkapta második sárga lapját, ráadásul az ellenfél büntetőt rúghatott, melyet Szabó magabiztosan értékesített.

A második félidő 15.percében Kalászt rúgták fel a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt tizenegyest Hanzl helyezte a hálóba. A 84. percben egyértelmű tizenegyestől fosztotta meg a hazaiakat a játékvezető, Skriba lábát akasztották össze a tizenhatoson belül, ám a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást, a támadónak pedig sárga lapot mutatott fel. A hajrához közeledve újabb gólt kapott a Perutz, 87. percben a csereként pályára lépő Péntek lőtte ki a hosszút, amivel kialakult az 1-2-es végeredmény.

Lengyel Ferenc: Nehéz higgadtan értékelni, nem érdemeltünk vereséget. Sajnos korán tíz emberre fogyatkoztunk – jogosan – az emberhátrány ellenére nagyszerűen játszottunk, győzni szerettünk volna. Hozzá kell tennem, kritikán aluli játékvezetést kaptunk, a bíró hibái döntően befolyásolták a végeredményt. Köszönöm a fiúk mai munkáját, azonban itt az idő, hogy változtassunk egy-két dolgon.

Fotó és tudósítás: Perutz FC facebook oldal

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 19:44, péntek | Helyi

Október 23. - Ma is össze kell fognunk a kultúránkat veszélyeztető támadással szemben

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke tartott emlékbeszédet az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen Pápán.

2020. Október 22. 09:35, csütörtök | Helyi

Újabb vadászrepülőgép emlékmű épülhet Pápa határában

Az új 83-as út bázisrepülőtéri lehajtójának körforgalmában kapna helyet egy MiG-23 emlékmű.

2020. Október 22. 09:20, csütörtök | Helyi

Kitették a Perutz keretéből Császár Attilát

A Perutz FC – Nagykanizsa mérkőzést követően (1-2) Lengyel Ferenc döntése értelmében szakmai okok miatt határozatlan időre kikerült csapatunk keretéből Császár Attila.

2020. Október 22. 09:04, csütörtök | Helyi

A pápai munkástanácsokra emlékeztek