Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2018. Szeptember 23. 20:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Nagy csatában jutott tovább a Perutz a Magyar Kupában

Nagy csatában jutott tovább a Perutz a Magyar Kupában

A Zala megyei első osztályt 100 százalékos teljesítménnyel vezető Héviz együtteséhez látogatott a pápai csapat.

Önbizalom növelő siker és az elmúlt hetek csalódást keltő eredményeinek feledtetése reményében utazott Hévízre a Perutz FC, a Magyar Kupa hatodik fordulójában. A vendéglátók nem ígérkeztek könnyű ellenfélnek, hiszen kiválóan teljesítenek idén, a Zala megyei első osztályú pontvadászatot 100 százalékos teljesítménnyel, 14 lőtt és mindössze egy kapott góllal vezetik. A Perutz az NB III-ban ugyanakkor hetek óta keresi a III. kerület ellen látott jó formáját, Rozmán László csapata legutóbbi öt fellépésén nem tudott győzni (négy döntetlen, egy vereség), ettől függetlenül természetesen a vendégek számítottak esélyesnek.

A pápaiak mestere többnyire azoknak adott lehetőséget, akik az eddig lejátszott bajnokik alkalmával nem vagy csak ritkán jutottak szóhoz, a Perutz a Szigeti - Udvardi, Császár, Böröczky - Somogyi, Baldauf, Nagy T., Szabó T., Vallejos, Benecz - Füleki összeállításban kezdett, méghozzá kiválóan, hiszen negyed óra elteltével már két góllal vezetett: a negyedik percben Füleki köszönt be, tíz perccel később Vallejos duplázta meg az előnyt. A Hévíz viszont nem hagyta magát, a félidő derekán Tóth szépített, sőt a 35. percben Horváth góljával már 2-2 volt az eredmény. Ezután semmi sem sikerült a pápaiaknak, hiába játszottak fölényben és alakítottak ki helyzeteket, nem sikerült gólt lőni, még a kapufa is a hazaiakkal volt. Mivel a rendes játékidőben nem született döntés, a lebonyolítás értelmében következhetett a kétszer 15 perces hosszabbítás, ahol a csereként pályára lépő Havasi Dániel duplájával eldőlt a továbbjutás.

Hévíz SK - Perutz FC 2-4 (2-2) Gsz.: Tóth, Horváth ill.Füleki, Vallejos, Havasi 2
Hévíz: Jánosa - Meidl, Giber, Tóth, Horváth D. - Horváth M. (Török 104), Szi, Buzási, Varga (Nedelkó 51), Pajor - Vass (Kiglics 113), edző: Damina László
Perutz FC: Szigeti - Udvardi, Császár, Böröczky - Somogyi, Baldauf (Mogyorósi 67), Nagy T., Szabó T. (Iványi 57), Vallejos, Benecz (Havasi 57)- Füleki, edző: Rozmán László.

A Perutz FC a bajnokságban legközelebb ismét idegenbe utazik, a Nagykanizsa elleni találkozót szeptember 30-án rendezik.

Fotó: Olvasónk

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 07:28, szombat | Helyi

Árokba borult egy autó Nyárád és Nemesszalók között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután, a 834-es út Nyárád és Nemesszalók közötti szakaszán.

2020. Január 17. 09:43, péntek | Helyi

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Január 16. 20:22, csütörtök | Helyi

Lakástűzben meghalt egy férfi a Vak Bottyán utcában

Meghalt egy ember Pápán, miután a Vak Bottyán utcában levő ház egyik helyiségében tűz keletkezett - írja a Veol.hu.

2020. Január 16. 12:15, csütörtök | Helyi

Kannabisz volt a Pápán lefoglalt kábítószergyanús anyag

Az egyik belvárosi lakótelep parkolójában talált anyagról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy THC-t tartalmaz, vagyis kannabisz volt a lefoglalt egy kilogramm anyag.