Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2021. Április 30. 12:43, péntek | PR
Forrás: közlemény

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

Mennyibe kerül a SEO szövegírás manapság?

A SEO szövegírás egyre drágább mulatság. Talán nem is gondolnánk, de nagyon felmentek az árak az utóbbi időben-és még nehezebb eldönteni, hogy egy adott összegért tényleg minőséget fogunk-e kapni vagy pedig sem.

Mi befolyásolja a SEO szövegírás árakat?

Rövid kutakodás után az interneten arra a következtetésre jutottunk, hogy a SEO szövegírás árak nagyban eltérnek ügynökségi tevékenység és a téma típusa, cikk hossza függvényében – írja a Gremmédia. Az árak ingadozásának ugyanis több lehetséges oka is van.

Először, gondolkozzunk el azon, hogy egy téma hogyan befolyásolja az árakat. Például: sokkal nehezebb feladat lehet mondjuk az emelt matek érettségiről írni egy jó blogcikket, mint például a növények virágzásáról. Mint megrendelők, el kell fogadnunk, hogy a téma nagyban megszabja az árakat.

Másodszor, gondoljunk arra, hogy egy cikk hossza hogyan befolyásol. Egy tartalmas, akár több ezer szavas cikket megírni sokkal nehezebb feladat, mint mondjuk egy olyan cikket írni, ami mindössze 300 szóból áll. Teljesen más irodalomkutatásra van szükség a két feladathoz.

Mégis mennyibe kerül a szövegírás?

Különféle szolgáltató ügynökségek oldalai böngészve nagyjából 1-2 Ft / karakterár a jellemző. Ez sok vagy kevés? Bizony, hogy nem számít drágának. Egy jó marketing szöveg rengeteg pénzt hozhat a weboldal tulajdonosának.

Általános marketing szövegek árait böngészve láthatjuk, hogy a legjellemzőbb árak nagyjából 10 Ft -os karakterár körül vannak.

Viszont vannak olyan ügynökségek is, amelyek 5-10 Ft / karakteráron dolgoznak. Ők jellemzően vérprofi munkát adnak ki a kezeik közül, nem csupán innen-onnan összeollózott szövegeket nyújtanak.

Konklúzió

Mindig nézzünk alaposan körbe, mielőtt SEO szövegírást rendelnénk valakitől. A SEO szövegírás soha nem volt egyszerű feladat, ezért is kerül sok pénzbe. Azonban ha résen vagyunk, nem lehet probléma.

A cikket írta a Mindenegyben12 blogger csapata.

Címkék: seo, szövegírás

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 22. 11:24, kedd | PR

6 tipp, hogy télen is elég vitaminhoz jusson a szervezetünk

A hideg hónapokban a szervezetünk sokkal nagyobb terhelésnek van kitéve, mint az év többi szakában.