Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 09. 18:35, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megszerezte első győzelmét a Perutz

Megszerezte első győzelmét a Perutz

Hősies csatában Csepelen aratott egy gólos győzelmet a pápai csapat, mely több mint egy teljes félidőt emberhátrányban játszott.

A Csorna és a Veszprém múlt hétvégi sikerét követően egyetlen nulla pontos csapata maradt a pontvadászatnak, a pápai Perutz FC személyében. Marton Miklós tanítványainak Csepelen kellett volna megszereznie első pontjait. A vezetőedző bízott a gyors vendég gólban, hiszen a csepeliek erőssége a masszív védekezés és a kontra akciók. A vendégek Sánta, Császár, Hanzl, Szabó, Németh, Kozma, Iványi, Domján, Somogyi, Böröczky, Baldauf tizeneggyel vágtak neki a mérkőzésnek. Az első negyed óra végéhez közeledve - Marton Miklós terveinek megfelelően - megszerezte a vezetést a Perutz, Németh László talált be a csepeli hálóba. Sokáig nem tarthatott a vendégek öröme, hiszen a 36. percben a játékvezető zuhanyozni küldte Iványi Martint. A pápai csapat így több mint egy teljes félidőt tíz emberrel játszott, harcos játékának köszönhetően azonban így is megtartotta egy gólos előnyét és ezzel megszerezte az NB III-as pontvadászatban első győzelmét.

Az öltözőben is nagy volt az öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet